Koe aition tunnelma Ilveksen kotiotteluissa kaudella 2018-2019

with Ei kommentteja

Liigakaudella 2018-2019 Ilves Ikuisesti ry:llä on oma aitio kaikissa Ilveksen kotiotteluissa. Aitiopaikan ostaneille on tarjolla pullakahvit ensimmäisellä erätauolla sekä lisämaksusta ruokailu. Juomakaappi sisältyy aitiomme varustukseen joten jokainen voi myös ostaa juomaa itsellensä.

Kaikille aitiovieraille lähetetään aina ennen ottelua tiedustelu sekä ruokalista, josta tilauksen voi tehdä lisähintaan. Lisänä ottelukohtaisia kilpailuja, josta voittajalle palkintona kaksi lippua Ilveksen kotiotteluun D-katsomoon (ei paikallispelit). Jokaisessa ottelussa arvotaan myös yhteistyökumppanin lahjoittama palkinto aitiovieraille.

Yksi koko kauden aitiopaikka vielä vapaana, kuten myös 10-ottelun lippupaketti. Yksittäisten otteluiden lippupaketteja on myös saatavana, joten ole nopea ennen kuin liput on loppuunmyyty. Varauksia otetaan koko ajan vastaan, joten älä missaa tätä hienoa tilaisuutta.

Aitiovieraat valitsevat kahdessa kauden ottelussa Ilveksen parhaan pelaajan, joka palkitaan Granan lahjoittamalla hienolla sadesuihkusetillä. Setin arvo on noin 450€. Kiitämme palkintojen lahjoittajaa Granaa / Topi Teiskoa.

Aitioissa varusteluun kuuluu myös oma wc, joten ottelun aikana ei tarvitse käyttää jäähallin yleisövessoja.

Ilveksen kotiottelut kaudella 2018-2019

Valitse alla olevalla lomakkeella

  • yksittäinen peli, hinta 65€ (ei paikallispelejä)
  • 10 ottelun paketti, hinta 550€
  • koko kauden paketti 1450€

Kirjoita lisätiedot-kenttään pelit ja päivämäärät, johon haluat aitiopaikan. Maksa lopuksi varauksesi yhdistyksen tilille FI29 5732 0920 1287 29. Laita viestikenttään viesti “Aitiopaikkamaksu“.

Jäljelle jäävät paikat vapautetaan yhdistyksen jäsenille myöhemmin myyntiin. Tervetuloa nauttimaan aition tunnelmasta Ilveksen kotiotteluun!

Ilmoittaudu aitiovieraaksi tästä:

Jaa tämä