Ilves Ikuisesti 2017 joulukeräyksen kohde HOPA-rahasto ja tukea tarvitsevat Ilves ry:n juniorit

with Ei kommentteja

Joulu lähestyy ja olen miettinyt, mikä olisi sellainen keräyskohde, millä pystymme tukea tarvitsevia Ilves-nuoria parhaiten auttamaan.

Sellainen on HOPA-rahasto, mikä on yhdistyksemme tämän joulun keräyskohde. Viime jouluna keräsimme kalentereita keskussairaalan lastenosastolle ja nyt voimme HOPA-rahaston kautta auttaa nuoria Ilves junioreita.

Ilveksessä on paljon junioreita, jotka eivät voi harrastaa rakastamaansa lajia taloudellisen ahdingon vuoksi. Perheissä tapahtuu muutoksia, mm. sairastumiset, työttömyys ja avioerot vaikuttavat perheiden taloudelliseen tilanteeseen.

Nyt meillä jokaisella on mahdollisuus tuoda hyvää mieltä Ilvesperheeseen ja antaa näiden perheiden Ilves-junioreille mahdollisuus jatkaa harrastustaan meidän avullamme!

Niinpä aloitamme Joulukeräyksen 2017 hyvissä ajoin ja luovutamme koko keräyksen tuoton HOPA-rahastolle perjantaina 15.12.2017. Rahasto ohjaa avun stipendeinä edelleen apua tarvitseville.

Lahjoitettava summa on vapaa ja jokaisen lahjoittajan nimi halutessaan julkaistaan Ilves Ikuisesti ry:n joulutervehdyksen yhteydessä.

Ole tekemässä hyvää ja auta nuoria junioreita lahjoituksellasi! Tämä keräys on tarkoitettu vain Ilves Ikuisesti ry:n jäsenille, koska silloin se menee virallisesti oikein ja teemme sen yhdistyksen sääntöjen mukaan.

Tilimme on FI29 5732 0920 1287 29 ja keräyksen viitenumero 42602

 

Kiitos avustasi!

Marko Isomustajärvi

Puheenjohtaja

Jaa tämä