19.10.2019 Ilves Ikuisesti ry Ilveksen mukana Tammelassa sekä Hakametsässä

with Ei kommentteja

19.10.2019 jää yhdeksi ikimuistoiseksi päiväksi yhdistyksellemme. Olimme samana päivänä niin jalkapallon kauden päätösottelussa, kuin jääkiekon Ilves-Lukko ottelussa näkyvästi mukana. Tammelassa koko kesän talkoilla Ilveksen hyväksi toiminut makkarapisteemme oli viimeisen kerran jäseniemme avulla toiminnassa kauden päätösottelussa. IS-tähtipelaajien palkinnot jaettiin, niin ikään viimeisen kerran kauden aikana ja nämä molemmat toimet olivat olleet meidän hoidettavanamme koko kauden 2019.

Haluan henkilökohtaisesti sekä yhdistyksemme puolesta niitä kymmeniä palkintojen jakajia sekä talkoolaisia kiittää oikein paljon, jotka koko kauden mukanamme oli. Erityiskiitos vielä talkoo isäntänämme toiminutta Mika Parviaista kohtaan, joka projektin kiitettävästi läpi vei. Näiden lisäksi vielä sunnuntaina ottelun päätyttyä halusimme kummipelaajaamme #3 Diogo Tomasia kiittää mahtavasta kaudesta yhdistyksemme tuotekassilla ja jo tässä vaiheessa voinee paljastaa, että Diogo myös ensikaudella meidän kummipelaajamme hyvin todennäköisesti tulee olemaan.

Kokonaisuudessaan kausi oli mielestäni loistava vaikkakin alasarjaan jäämistä ennakkoon veikattuna povattiinkin ja suomen cupin voitto mahtava lisäbonus europeleineen. Kiitän oikein paljon Ilveksen koko joukkuetta ja myös yhteistyöstämme vastaavaa Ilveksen tj.Tomi Erolaa, jonka kanssa yhteistyötä kesän puoliväliltä asti teimme. Ensi kautta lähdemme valmistelemaan yhteistyön merkeissä jo hyvissä ajoin ja katsomme, minkälaisen paketin saisimme aikaan. Uskon, että sopimuksemme on vieläkin kattavampi, kuin kaudella 2019.
Pelillisesti ottelusta täytyy sanoa, etten koskaan ole nähnyt niin heikkoa HJK:ta, kuin tänään se oli. Sen myötä en myös usko, että joukkue eurokentillä pelaa 2020. Ilves sen sijaan aloittaa, kuten yllä jo mainitsin jälleen europelit 2020 ja toivotamme joukkueelle niihin oikein paljon onnea.

Jalkapallon tauottua oli vuoro siirtyä Hakametsään sekä otteluisännyys-otteluumme. Tämä oli hieno tapahtuma, jossa ensi kertaa isännän ottein olimme mukana. A -ja B käytävillä olivat yhdistyksemme jäsenet puuhahenkilömme Minna Joutsen johdolla. Minna on loistavasti tullut mukaan ydinjoukkoomme ja on iso apu itselleni ja yhdistyksellemme, kuten kaikki muutkin aktiivihenkilömme. Minna Joutsen, Minna Käkösen, Pirjo Ervastin, Mika Parviaisen sekä Minnojen nuorison eli Millan ja Ernon avulla teki teami loistavaa työtä koko ottelun ajan. He olivat komeat pisteet yllämainituille käytäville järjestäneet ja toivat yhdistystämme jäähallissa olleille tutuksi. Kiitän tätä teamiä oikein paljon itseni ja yhdistyksemme puolesta.

Matias Lahtinen tiputti avauskiekon ja 19-hengen aitiossa oli vieraana yhteistyökumppaneitamme ja entisiä pelaaja legendoja. Legendoista ja yhteistyökumppaneista osa pääsi myös toisella erätauolla mailat käsissä kisailemaan kentällä tarkkuudesta laukaisten kiekkoa maaliin. Alusta asti mukanamme ollut yksi pääyhteistyökumppaneistamme Hakasen leipomo oli omistajien Petteri ja Janne Hakanen edustamana vieraanamme ja Janne olikin yksi kisailijoista, pelaaja legendan ja vieraamme #15 Pekka Leimun kanssa. Myös Petteri taitonsa osoitti Ilves Hockey Oy:n palkitsemassa avausmaaliveikkauskisassa aitiossamme voittaen sen.

Myös hienoa oli tavata jälleen legenda #41 Raipe Raimo Helminen, joka toisen erän katseli ystävänsä ja yhden pääyhteistyökumppanimme ravintoloitsija Juha Vuorion kanssa aitiossamme. Juhahan on loistavasti luotsannut Hook:n suosituksi siipiravintolaksi, jo useammalla paikkakunnalla.

Olen erittäin tyytyväinen myös illan otteluun vaikkakin hävisimme Raumalaisille voittolaukauskisan jälkeen pelin. Ottelu oli hyvä ja uskon, että taistelemme keväällä tiukasti kuuden sakkiin sijoittumisesta. Kiitän oikein paljon kaikkia vierainamme olleita pääyhteistyökumppaneita, 2019-2020 Ilves Hockey Oy:n kanssa sopimustamme tukeneita vieraita, Ilves Hockey Oy:n Timo Lehtistä, Jukka Hirsimäkeä sekä aitioemäntäämme ja Resteliä. Seuraavan kerran 18.01.2020 olemme aitiossa ja silloin julkaistaan kuudes(6) kunniajäsenemme.

Kiittäen Marko Isomustajärvi

Kuvat: Marko Isomustajärvi, Matias Lahtinen, Timo Koistinen sekä Juha-Pekka Rantanen

Jaa tämä