Ilves Ikuisesti ry hienosti toiseksi Vuoden Tamperelainen 2019-äänestyksesssä

with Ei kommentteja

OLEMME TULLEET TOISEKSI VUODEN TAMPERELAINEN 2019-ÄÄNETYKSESSÄ JA ERO EI VOITTAJAAN OLE, KUIN YKSI, KAKSI TAI KOLME ÄÄNTÄ! (kolmen kärki viiden äänen sisässä)Vuoden Tamperelainen 2019
1) Costello Hautamäki 10,0 %
2) Ilves Ikuisesti ry 9,9 %
3) Jarkko Ahola 9,8 %
4) Sandy Talarmo 7,3 %
5) Veikko Vallin 7,1 %
Ääniä yhteensä 3262

ALLA KOMMENTIT KISAN ÄÄNESTYKSEN PÄÄTYTYÄ SEKÄ SIJOITUKSIEN SELVITTYÄ:

1) Costello Hautamäki
Positiivinen, ihana ja lahjakas muusikko. Tehnyt pitkän uran ilman skandaaleja.
Niin positiivinen mies ja kuuluu vielä Popedaankin. En ole koskaan kuullut pahaa sanaa hänestä.
Kitarataituri, joka keikoilla vie tamperelaisuutta ympäri maata.
Costello, on aina todellinen aurinko, positiivisuuden perikuva. Sen lisäksi mieletön kitaristi.
Kun Costellon esiintymistä katselee ja kuuntelee, tulee aina hyvälle mielelle. Lavalle astuessaan kuin raikas tuulahdus!
Tampereen oma rockjyrä. Nöyrä, ja lahjakas kitaristi. Aina ystävällinen ja aikaa faneille

2) Ilves Ikuisesti ry
Ilves Ikuisesti ry ajaa takaa kannustavaa meininkiä, jossa ei haukuta yksittäisiä epäonnistujia vaan nähdään joukkue nimenomaan joukkueena, johon kuuluu siis koko organisaatio ja myös fanit.
Arvot kohdillaan kaveria – ei jätetä mentaliteetti.
Positiivisella ajatuksella ja kannatuksella liikkeellä. Tukee Tamperelaista Ilvestä joka lajissa. Uskomattomasti toiminta kehittynyt ja laajentunut lyhyessä ajassa.

3) Jarkko Ahola
Jarkko on karismaattisin ja upean lauluäänen omaava tamperelainen. Hän vetää konserttisalin ja joulukonserttikiertueella kirkot täyteen.
Tuo keikoillaan esiin Tamperetta ja koko Pirkanmaata upeitten esitystensä lomassa.
Jarkko on suvereenisti Suomen paras hevilaulaja, joka kolmen oktaavin äänialallaan hakee vertaistaan.

12.10.2015 perustin Ilves Ikuisesti Facebook ryhmän, jonka ei koskaan pitänyt laajeta pientä kaveriporukkaa isommaksi saati sitten yhdistykseksi. Seuraavana keväänä ryhmä oli jo niin isoksi kasvanut, että oli aika tehdä myös rakkaan Ilveksen hyväksi jotain ja niinpä yhdistyksen perustin 12.05.2016.

Tämän jälkeen olemme tulleet Ilves ry-alaisten joukkueiden viralliseksi kannattajayhdistykseksi eli kaikkien muiden paitsi Ilves Hockey oy eli liiga-ja A-junnut. Kumminkin olemme Ilves Hockey Oy:n pienomistaja sekä huomattava yhteistyökumppani. Myös jalkapallo edustus/naiset olemme tehneet huomattavan sopimuksen ja myös sovittuna on sopimukset Ringeten, salibandyn sekä Futsalin kanssa.

Voidaan todeta, että olemme lajissa, kuin lajissa mukana ja sen myötä myös olimme 12:sta joukossa vuoden Tamperelaiseksi valinnassa,joka oli valtava yllätys minulle. Lisäksi ulkopuolelta tuli vielä kovia nimiä mukaan , joten toinen sija heti Costellon jälkeen on kova saavutus ja siitä pitää olla ylpeä. Muutama ääni niin olisimme olleet paalupaikalla eli viiden äänen sisässä oli kolmen kärki.

LIITY SINÄKIN MUKAAMME TUKEMAAN ILVESTÄ LAJISSA KUIN LAJISSA!

Jaa tämä