Ilves Ikuisesti ry lahjoitti Ilveksen naisten jääkiekkojoukkueelle yhdistyksen jäsenien avulla 1510,00 €

with Ei kommentteja

Ilves Ikuisesti ry teki jälleen hyväntekeväisyyttä järjestämällään keräyksellä jääkiekon naisjoukkueen hyväksi. Yhdistyksen jäseniltä kerättiin 1510,00€ lahjoituksella naisjoukkueelle ja shekin luovutti 14.10.2018 Kärpät-ottelussa yhdistyksen puheenjohtaja/perustaja Marko Isomustajärvi.
Myös Ilves Hockey Oy:lle samalla keräyksellä annettiin tukea, koska kaikki yli 25,00€ lahjoittaneet saivat Ilveksen kotiotteluun Hakametsään lipun Ilves Ikuisesti ry:ltä. Puheenjohtaja Marko Isomustajärvi kertoi, että tämä oli jo yhdistyksen neljäs lahjoitus Ilveksen joukkueille kahden ja puolen vuoden sisällä. Aikaisemmin on Hopa-rahastolle kerätty kaksi kertaa rahaa ja Raipe-rahastolle kerran.
Itse ottelu päättyi voittolaukauskisan jälkeen Ilvekselle 3-2 ja sarjajohto on nyt kolme pistetä toisena olevaan Kalpaan kymmenen pelatun ottelun jälkeen.

Ilves Ikuisesti ry kiittää oikein paljon seuraavia yhdistyksen jäseniä lahjoituksesta, jotka tämän lahjoituksen mahdollistivat Ilves naisten jääkiekkojoukkueelle. Lahjoittajat olivat; Ala-Salomäki Markku, Ervast Pirjo, Ervast Timo, Haavisto Juha, Haavus Kimmo, Heikkilä Sirpa, Isomustajärvi Marko, Jänne Heikki, Karttila Sami, Peltomäki Tero, Potkonen Henri, Sarkola Jaana, Savikari Anneli, Stenman Eerik, Syrjälä Jukka, Wall Katri.

Myös toinenkin hyväntekeväisyys-kampanja järjestettiin yhdistyksen osalta Lokakuun kolmas päivä Ilves-IFK ottelussa. Ilves Ikuisesti ry jakoi perheille lippuja, joidenka on ollut vaikeata päästä peleihin erilaisista syistä, kuten taloudellisista. Lippuja jaettiin kaiken kaikkiaan kolmisenkymmentä. Enemmänkin olisi ollut jaossa tarvitseville sillä yhdistys varautui viiteenkymmeneen lippuun, mutta puheenjohtaja Marko Isomustajärven mukaan halukkaita oli nyt vähemmän, kuin edellisvuonna saman tapaisessa hyväntekeväisyystempauksessa. Kumminkin Marko huomauttaa, että uusi kohde keväällä ylijääville lipuille on jo tiedossa ja silloin jaamme loput liput. Marko myös kertoo, että jokaisesta lipusta on maksettu ja näin ollen nämä eivät ole ilmaislippuja yhdistykselle.
Molempien hyväntekeväisyystempauksien tarkoituksena on mahdollisimman paljon auttaa ja tukea Ilvestä eri joukkueiden parissa sekä Ilves-sydämen omaavia pääsemään katsomaan rakkaan joukkueensa pelejä, jatkaa Marko viellä.

 

Video lahjoituksesta Ruutu Urheilu lähetyksessä tämän linkin kautta.

 

Jaa tämä