Ilves Ikuisesti ry toisen kerran kaudella 2018-2019 erilaisessa vieraspeli-illassa Ravintola Hookissa

with Ei kommentteja

Ilves Ikuisesti ry toisen kerran kaudella 2018-2019 erilaisessa vieraspeli-illassa Ravintola Hookissa

 

8.2.2019 oli mukava määrä yhdistyksen jäseniä jälleen kokoontunut ravintola Hookiin Kehräsaareen. Yleensä tilaisuudet vetänyt yhdistyksen puheenjohtaja oli tällä kertaa estynyt tulemaan tilaisuuteen ja oli jo hyvissä ajon oli pyytänyt Tammelan kultakurkkua, Lasse Toivaa illan juontajaksi. Paikalla oli Lassen lisäksi myös yhdistyksen sihteeri Pauli Keipilä huolehtimassa tilaisuuden läpi viemisestä. Totuttuun tapaan ravintoloitsija Juha Vuorio oli räätälöinyt ruokailusta sekä ruokajuomista meille edut ja hän myös lahjoitti arpajaisiin muutaman lahjakortin.

Ensimmäistä kertaa myös paikalla oli Ilveksen toipilaita sillä #26 Eero Savilahti ja #91 Mike Halmo saapuivat paikalle vieraaksemme ilahduttamaan jäseniämme. Molemmat toipilaat viihtyivätkin erittäin hyvin seurassamme ja jakoivat nimikirjoituksia sekä olivat valokuvissa jäseniemme kanssa. Arpajaisissa arvottiin myös kummipelaajamme #36 Mark Floodin fanipaita nimmarilla ja paljon muita hyviä palkintoja, joista Lasse Toiva alla olevassa artikkelissaan kertookin enemmän.

Kiitän Ilves Ikuisesti ry:n puolesta ravintola Hookia ja Juha Vuoriota, Ilves toipilaita Eero Savilahtea ja Mike Halmoa,  juontaja Lasse Toivaa, sihteeriämme Pauli Keipilää sekä kaikkia paikalla olleita jäseniämme. Seuraavalla kerralla olen itsekin jälleen mukana ja on hienoa että Ilves Ikuisesti yhdistyksellä on mahdollisuus tällaisiä tilaisuuksia järjestää. Kiitämme vielä lisäksi arpajaispalkintojen lahjoittajia eli Ilves Hockey Oy:ta, Ravintola Hookia, Oskari Soljamoa sekä Riitta Sireniä oikein paljon.

 

Terveisin

Marko Isomustajärvi

 

Kaksi pinnaa Kuopiosta hienon illan kruunuksi

 

Noin 30 innokasta Ilves Ikuisesti ry:n jäsentä kokoontui ravintola Hookin yläkertaan seuraamaan Ipan vierasottelua Kalpaa vastaan lauantaina .Tunnelma oli varsin lämminhenkinen ja sitä nostatti vielä Mike Halmon ja Eero Savilahden saapuminen. Kerroin väelle ennen ottelua joukkueiden kokoonpanot ja lisäksi tietoja eri kentällisten pistemääristä. Selkeä ykkönen oli meidän ykkösketju SuomiRuotsalainenRautiainen.

Pelissä tapahtui paljon: tuli virheitä, paljon maaleja ja lopuksi Suomen hieno läpisyöttö, jonka Teemu Lepaus päätti jäätävään jatkoaikamaaliin. Hookin katto varmaan nousi tuon maalin jälkeen, sillä niin kova huuto siivitti Teemun maalia. Pelin aikana haastattelin molempia pelureita. Halmo kertoi viihtyvänsä Tampereella mainiosti kehuen myös joukkuetovereitaan. Eero puolestaan oli hyvin toiveikas paluustaan tositoimiin, todennäköisesti jo perjantain Pelicans-otteluun. Halmon paluu vie vielä jonkin aikaa.

Ensimmäisellä erätauolla Pauli myi arpoja ja toisella tauolla suoritettiin arvonta. Päävoiton, Mark Floodin fanipaidan voitti lähes uunituore jäsen Hannu Salmela, jonka suosikkipelaaja on luonnollisesti numero 61. Taitaa olla sukunimellä jotain tekemistä tuon kanssa. Illan aikana nautimme maistuvia siipiä runsaasti hyvän juoman kera.

Vielä yksi asia arpajaisista: tilaisuuden nuorin osanottaja voitti hienon nallen. Tytön nimeä en kysynyt, mutta fanipaidan selässä luki SUOMI (toim. huom: nallen voittajan nimi on Milla Joutsi). Nalle meni siis todella oikealle henkilölle. Suuret kiitokset kaikille mukana olleille, erityisesti Heikkilän Antille hauskoista jutuista meidän pöytäseurueellemme. Iso kädenojennus myös Juha Vuoriolle. Paikka oli erinomainen tapahtumalle ja tarjoilu oli ystävällistä.

 

Näin tuumaili illasta Lasse T.

 

Kuvat: Minna Joutsi ja Pauli Keipilä

Jaa tämä