Kauden päätösmatka Raumalle 10.3.2018

with Ei kommentteja

Kauden 2017-2018 viimeinen vieraspelimatka suuntautui Raumalle, jossa pelattiin myös runkosarjan viimeinen kierros. Itse ottelulla ei Ilvekselle ollut enää merkitystä, koska pleijariviiva oli jo karannut käsistä. Tamperelaisia Ilves-faneja oli Raumalle saapunut yli 200, joista meidän matkalaisia oli n. 50 henkeä.

Matkaan lähdettiin tuttuun tapaan Ryydynpohjasta, josta useampi matkalainen jo hyppäsi kyytiin. Yhtenä heistä 1985 suomenmestari Antti Heikkilä. Alkutaipaleella kävimme tuttuun tapaan Hakasen leipomolla, missä kaksi legendaa, Antti ja Markku Hakanen kohtasivat. Saimme leipomolta mukaamme maittavat sämpylät ja kahvit, jonka jälkeen suuntasimme kohti Hakametsän jäähallia, mistä lähdimme edelleen kohti Raumaa. Väkeä Hakametsässä odotellessamme liigajoukkue teki jo lähtöä ja käden heilutuksin saattelimme heidät matkaan.

Ajeltuamme Nokian ohi otimme viimeiset matkalaiset kyytiin. He olivat hädissään luultuaan ohi ajanutta liigajoukkueen bussia omaksemme. Matka jatkui ja sitten oli vuoro nimetä Antti Heikkilä Ilves Ikuisesti ry:n kunniajäseneksi nro. 4. Tietäjä Jari Vainio kertoi muutaman faktan Anan urasta, jonka jälkeen minä ojensin diplomin, jäsenkortin sekä kuoharipullon uudelle kunniajäsenellemme. Ennen Raumaa teimme vielä pysähdyksen Huittisissa, jossa otimme yhteiskuvan matkalaisista.

Raumalle päästyämme meitä oli vastassa Lukko / Ilves legendan Teppo Rastion poika Tomi Rastio. Hän ohjasi meidät Lukon perinnetilaan, jossa meille oli järjestetty mahtava vastaanotto Lukon hallituksen puheenjohtajan Ari Salmen sekä legendojen Teppo Rastion ja Pekka Walleniuksen toimesta. Tietoa tuli paljon kahvituksen kera sekä Tepon kirja myös kaupan päälle. Matkaevääksi meille tuotiin Lukon tarjoilemana kaksi isoa laatikkoa Lukko olutta.

Itse pelitapahtuma oli jo muutaman minuutin jälkeen ohi Ilveksen johtaessa 0-3. Ottelun jälkeen Ilves kiitti fanejaan hienosti ja myös Matias Lahtinen sai hienon lopetuksen kaudelle, kun Kai Rantanen järjesti hänelle tapaamisen Kaapo Kähkösen kanssa. Matias sai myös olla vastaanottamassa pelaajia ottelun päätyttyä.

Kokonaisuudessaan reissu oli täyden kympin arvoinen. Tästä iso kiitos kuuluu kaikille mukana olleille sekä Lukon organisaatiolle. Kiitokset arpajaispalkinnoista ravintola Vanha Monttu, Hakasen leipomo, Pauli Keipilä sekä Ilves Ikuisesti ry. Arpajaisten pääpalkinnon eli jalkapallon kausikortin 2018 voitti Mikko Eronen. Onnea Mikko! Kävimme niin syys- kuin kevätkaudella neljässä ottelussa eli kaiken kaikkiaan kahdeksassa ottelussa. Kaksi hotellimatkaa järjestimme myös, toisen syksyllä ja toisen talvella. Näistä jatketaan ensi kaudella ja pyritään nostamaan matkojen määrää sekä myös hotellimatkoja.

Vielä kerran, oikein paljon kiitoksia kaikille matkoilla mukana olleille!

Marko Isomustajärvi

Kuvat: Pauli Keipilä, Tomi Rastio ja Marko Isomustajärvi

Jaa tämä