Liiga-kauden ensimmäisen reissumme matka-, ottelu- ja kuvaraportti

with Ei kommentteja

Kauden ensimmäinen vieraspelimatkamme suuntautui Poriin. Teimme matkan poikkeuksellisesti Hauhon luksus pikku linja-autolla ja matkamme alkoi totuttuun tapaan vanhalta kirkolta kello 14:30. Matkalla totuttuun tapaan tarjoiltiin lähtiessä juomat sekä Hakasen sämpylät, kolmen ottelulipun arvonta sekä avausmaaliveikkauskisa. Liput voittivat Juha-Pekka Rantanen, Timo Ervast sekä Sami Saarto.

Kiikkoisten ABC:llä pysähdyimme tupakka- ja pissatauolle ja siitä jatkoimme kohti Poria. Porissa tapasimme myös pyörätuolitaksilla tulleet Matias Lahtinen sekä Jenna Olán ja heidän seurueelleen annoimme liput sekä paluumatkalle juomat ja sämpylät.
Itse ottelu oli valitettavasti Ässien 6-2 ja siitä Matias Lahtinen kertoilee enemmän alempana.

Hallissa kumminkin viihdyimme jälleen kerran oikein hyvin ja Porilaisten kannattajien kanssa tuli ystävystyttyä. Pelin jälkeen saimme kutsun paikalliseen Ässä-kapakkaan, joka hotelli Vaakunan yhteydessä sijaitsee ja siellä viihdyimmekin noin puolen tunnin ajan. Pieni pysähdys ennen kotiin lähtöä oli mukava tapahtuma ja todisti jälleen kerran, kuinka hienoa on olla ystäviä myös vierasjoukkueiden kannattajien kanssa. Kaikilta lisäksi kysyimme, sopiiko tämä ja kun saimme myöntävän vastauksen teimme pienen pysähdyksen. Avausmaaliveikkauskisan voittajaa ei löytynyt ja niinpä lippupaketin arvonnassa voittikin Pauli &Sanna Keipilä.

Tampereelle päästyämme osan kanssa jatkoimme vielä yöelämään tutustumista ja mukavaa oli. Kiitän kaikkia mukana olleita oikein paljon ja Hauhon Liikennettä hyvästä kalustosta sekä kyydistä. Kuskina tällä kertaa oli V-P Kulmala jolle isot kiitokset myös.

Otteluraportti:

Peli oli tasainen ja viihdyttävä, kunnes ajassa 21.31 tulevan Sami Sandellin sekä Ilveksen kauden ensimmäinen maali sekoitti joukkueen pelin erikoisesti ja Ässät latoi reilun 16 minuutin aikana 5 maalia, eikä Ilves noussut tämän nöyryytyksen tasolleen jota kannattajat ovat odottaneet viime keväästä ja perjantain kauden ensimmäisen harmittavasti tuloksettoman taistelun jälkeen. Lohtua kannattajien mieliin toi kohtuullisesti toiminut ylivoima kahdella maalilla, ensimmäinen maali oli yllä olevan Sandellin lavasta lähtevä sekä toinen oli Ilves-kapteeni Tapio Laakson lavasta lähtevä kolmannen erän loppupuolella. Maalivahti-peliä täytyy huomattavasti Ruusulle harjoituttaa, liekö uuden joukkueen tuomaa jännitystä vai puolustuksen kokemuksen puutetta, jonka takia juuri tämän ottelun maalivahti-valinta herätti omassa mielessä ihmetystä 5 päästetyn maalin jälkeen. Seuraavaan peliin, joka on kotiottelu keskiviikkona Lappeenrannasta saapuvaa SaiPaa vastaan täytyy parantaa tästä pelistä paljon puolustuspeliä eikä päästää SaiPan hyökkääjiä tulemaan joko Lehtosen tai Ruusun vartioiman maalin eteen tekemään maaleja.

Seuraava matkamme on 23-24.09.2017 Mikkeliin, joten sinne oikein paljon tervetuloa kaikille, ilmoittautumaan pääset tämän linkin kautta.
Kalustonamme sillä matkalla on Volvo B12B 9700HD

Teksti Marko Isomustajärvi

Otteluraportti: Matias Lahtinen

Kuvat Pauli Keipilä sekä Marko Isomustajärvi

 

Jaa tämä