Ilves Ikuisesti ry jälleen ravintola Hook:ssa ja tällä kertaa mukana myös #41 Raipe

21.09.2019 oli jälleen ilta, jolloin Ilves Ikuisesti ry oli koolla Hook:ssa. Ilta oli erityinen sillä vieraaksi/isännäksi oli yksi kaikkien aikojen Ilves Legenda #41 Raimo Helminen myös saapunut. Ottelun tärkeys myös oli tiedossa, sillä nostettiinhan Porin Isomäen kattoon Ilves legendan #11 Raimo Kilpiön paita. Killehän oli juuri Ilveksessä voittanut kuudesta Suomen mestaruudesta neljä ensimmäistä ja onhan se niin iso saavutus, että Porilaisten ohella on Kille myös iso Ilveksen legenda. 

Meidän vieraslistallamme oli myös muita arvovaltaisia vieraita, sillä paikalla oli Ilves ry hallituksen puheenjohtaja Kari Pansio sekä rouva Eija Pansio, Ilveksen myyntijohtaja Timo Lehtinen ja legendaarinen Ilves kannattaja jo yli 50-vuoden takaa Liisa Seppänen. Kaikkihan tästä joukosta ovat myös yhdistyksessämme mukana sillä Kari ja Eija ovat jäseniä, Timo on kannatusjäsen sekä Liisa kunniajäsen.

Itse peli ei sujunut vieläkään mutta tunnelma oli koko ajan loistava. Tammelan kultakurkku sekä yhdistyksemme jäsen Lasse Toiva haastatteli Raipea ammattitaidolla ja ravintolan henkilökunta loihti jälleen loistavan palvelun lisäksi suussa sulavat herkut suihimme. 

Koska yhdistyksemme jäseniä löytyy ihan polvenkorkuisesta eläkeikään, oli jälleen myös hyvinkin nuoria Ilves faneja mukanamme ja he viihtyivät hyvin yhteiskuvassa Raipen kanssa, kuten vanhemmatkin Ilves fanit. Nimikirjoitukset olivat myös kysyttyjä, joten iästä riippumatta saivat monet tavata sen yhden suurimmista Ilves legendoista ja pääsivät yhteiskuvaan sekä saivat nimikirjoituksen muistoksi.

Ilves Ikuisesti linnunpöntöt ovat olleet kysyttyjä ja niinpä Lasse Toiva teki ammattitaidolla myöskin Raipelle yhden muistoksi kotipihaan tai mökille. Yhdistys muisti Raipea minipaidalla ja selässä luki tietenkin #41Raipe. Kokonaisuudessaan ilta oli jälleen loistava ja täytyy todeta , että olen hyvin ylpeä ja kiitollinen yhdistyksemme jäsenille kuinka hienoa on yhdessä viettää aikaa.

Haluan kiittää oikein paljon Raipea, Kari ja Eija Pansiota, Timo Lehtistä, Liisa Seppästä, isona apuna ollutta Minna Joutsia sekä kaikkia loistavia yhdistyksen jäseniä oikein paljon. Lisäksi iso kiitos ravintola Hook:n henkilökunnalle ja ravintoloitsija Juha Vuoriolle. Seuraavaksi tapaamme Hook:ssa Marraskuulla Sport pelin yhteydessä.

Terveisin Marko Isomustajärvi

 

Kuvat: Marko Isomustajärvi, Minna Joutsi sekä Pirjo Ervast

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry