KENELLE ILVES IKUISESTI RY ON TARKOITETTU?

Ilves Ikuisesti ry on tarkoitettu kaikille Ilves -henkisille positiivisen Ilves -sydämen omaaville. Emme katso ikää, sukupuolta, kansalaisuutta, taloudellista tilannettasi, ihonväriä, poliittista tai uskonnollista kantaa yhdistyksen jäsenyyttä hakevilta. Ainoa vaatimuksemme vain on, että olet negatiivisuuden jättänyt koppaan ja olet aidosti Ilves -sydämen omaava henkilö.

JÄSENMAKSUT JÄSENILLE SEKÄ JÄSENEDUT

Jäsenmaksu on 32€ kalenterivuodelta (sähköinen jäsenkortti), 35€ kalenterivuodelta (muovinen jäsenkortti) ja se maksetaan aina helmikuun 15. päivään mennessä. Kannatusjäsenmaksu on 100,00€ kalenterivuodelta (kortti valittavissa muovinen tai sähköinen) ja se maksetaan aina joulukuun 30 päivä edellisvuoden puolella. Esimerkki 2023 jäsenmaksu maksetaan 30.12.2022 mennessä. Uusien jäsenten tulee maksaa jäsenmaksunsa viikon kuluessa liittymisestä. Jäsenet saavat etuina jäsenkortin joko muovisen tai sähköisen ja sitä näyttäessään erilaisia etuja yhteistyökumppaneiltamme, jotka löytyvät kotisivuiltamme osoitteesta www.ilvesikuisesti.fi

ILVES IKUISESTI RY TOIMINTA

Ilves Ikuisesti ry kannattaa Ilvestä kaikissa lajeissa, toiminta on ympärivuotista. Ilves Ikuisesti ry tukee mahdollisuuksien mukaan Ilveksen joukkueita eri lajeissa sopimuksien, lahjoitusten ja ostojen muodossa. Ilves Ikuisesti ry on Ilves Hockey Oy:n pienomistaja ja yhteistyökumppani. Jalkapallossa tuemme Ilves Edustusta usealla kausikortilla.

Lisäksi pyritään mahdollisimman monen Ilves ry:n jaoston kanssa mahdollisuuksien mukaan tekemään sopimuksia junioreiden hyväksi. Ilves Ikuisesti ry on myös naisten jääkiekkojoukkueen sekä miesten salibandyjoukkueen kanssa tehneet sopimukset aina 2023 kevääseen saakka, kuten jääkiekkojaoston Kilun ja Lindan juniorikiekkokoulun kanssa myös.

Ilves Ikuisesti ry järjestää jäsenilleen omaa toimintaa joihin kuuluvat erilaiset matkat, joista suurin osa on Ilveksen vieraspelimatkoja eri lajeissa. Näiden lisäksi järjestetään jäsenille virkistystoimintaa erilaisten matkojen / tapahtumien muodossa.

Ilves Ikuisesti ry ei kilpaile muiden kannattajayhdistysten kanssa, vaan järjestää toiminnan omalla konseptillaan. Seisomakatsomo -kulttuuri on muiden ansiosta hienosti hoidettu, joten me istumme aina istumapaikoilla. Rummut ja muut soittimet eivät kuulu meidän konseptiin.

ILVES IKUISESTI RY NÄKYVYYS

Ilves Ikuisesti ry näkyy Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa, kotisivuilla sekä Ilves Ikuisesti Sanomissa.

MIKÄ ILVES IKUISESTI RY ON

Ilves Ikuisesti ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka kannattaa lajissa, kuin lajissa Ilvestä. Yhdistys on perustettu 12.05.2016 ja sen perustaja on Marko Isomustajärvi, joka on tällä hetkellä hallituksen puheenjohtaja ja toiminnanjohtaja. Lisäksi yhdistyksessä toimii vapaaehtoisesti myös monia henkilöitä eri tehtävissä, kuten Markon oikeana kätenä sekä yhdistyksen sihteerinä Pauli Keipilä. Pr-henkilönä Tomi Rastio, Valokuvaajana Pauli Keipilä sekä kotisivujen päivittäjinä Mika Pitkänen. Kaikki toimivat normaalisti yhdistyslain puitteissa.

ILVES IKUISESTI RY JÄSENMÄÄRÄ 31.12.2021

-Jäseniä Ilves Ikuisesti ry:ssä on 608

  • Joista kannatusjäseniä 52
  • ja kunniajäseniä 7

-Yhteistyökumppaneita on 24

-Facebook yhteisö jossa noin 4850-jäsentä

ILVES IKUISESTI RY VASTUU

Ilves Ikuisesti ry vastuun kantaa perustaja/puheenjohtaja Marko Isomustajärvi sekä hallitus joka valitaan joka toinen vuosi keväisin yhdistyksen vuosikokouksessa.

ILVES IKUISESTI RY MUUTA

Ilves Ikuisesti ry:n kuuluu jäseniä myös Ilveksen eri joukkueiden organisaatioista.

ILVES IKUISESTI RY YHTEISTIEDOT

Tampereella 1.1.2022

Marko Isomustajärvi

Ilves Ikuisesti ry:n hallituksen puheenjohtaja/perustaja

Jaa tämä

Juttuarkisto

Selaa ja lue vanhoja julkaisuja täällä…

Etsi sivuilta

Linkit

© Ilves Ikuisesti ry