Futiskesä alkoi

Ilveksen edustusjoukkue esiintyi Tammelassa harjoitusottelussa SJK:ta vastaan. Alun pirteä peli hyytyi kuumuudessa. Meillä oli tulessa kaksi joukkuetta, josta jälkimmäinen oli selkeästi haavoittuvampi yhdistelmä. Otteluhan päättyi tasatulokseen 2-2 kahden tunnin pelaamisen jälkeen.

Muutama huomio tuosta ottelusta. Meiltä puuttunee jälleen selkeä maalintekijä, ellei Ilari Mettälä nouse sellaiseksi. Sarjassa ei pärjätä Lauri Ala-Myllymäen vaparimaaleilla eikä Tendengin satunnaisilla maaleilla. Toivon olevani väärässä.

Ilveksen voima tuntuu olevan keskikentällä. Siellä lepää niin puolustus- kuin hyökkäystahtokin. Eetu Mömmöstä toivoisin näkemäni perusteella kehittyvän voimakasrakenteisen, suoraviivaisen hyökkääjän. Hän osoittikin orastavaa osaamista Ilves/2 kotiavauksessa GIFK:ta vastaan tehden hattutempun. Aika näyttää.

Tositoimissa oltiinkin sitten jo torstaina 16.6. Suomen Cupin merkeissä. Rutiinivoitto sarjaa alempana pelaavasta KTP:sta. Kuuma ottelu niin otteiden kuin ilmankin suhteen sujui Ilvekseltä mainiosta. Ala-Myllymäki (1) ja Tendeng (2) paukuttelivat jo ensimmäisellä puoliajalla maalin mieheen. Sekin olisi riittänyt jatkoon. Mutta mitä vielä. Uusi hankintamme keskikentälle, Joona Veteli, tekaisi maalin. Iltansa kruunasi Tendeng toisella maalillaan. Eli keskikentällä pelaavat “äijät” tekivät kaikki maalit.

Onneksi meillä on Hilanderin Mika maalilla. Ihmeitä hänkään ei pysty tekemään, mutta antaa usein mahdollisuuden maalin voitoille.

Seurajohto varmasti tietää, mitä tekee. Pitäisikö hankkia maalipyssy kärkeen vai mennäänkö näillä? Kotkan otteluraportin mukaan joku ilves-pelaaja on vaihtamassa seuraa. Siirtoikkuna nimittäin aukeaa heinäkuussa. Nimeä en tiedä, mutta toivotaan sellaista summaa, että sillä saisi kaksijalkaisen maalintekijän.

Ensi tiistaina 23.6. kohtaamme Hakan cup-ottelussa. Kun sen selvitämme, niin olemme jo aika lähellä finaalia. Kihelmöivä jännitys lisääntyy.

Tammelassa tavataan

hh

Ilveksen edustuksen joukkueen kokoonpanon näet täältä

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry