Ilves Ikuisesti ry Hookissa 19.11. ja Hakametsän aitiossa 20.11.2021

Marraskuinen viikonloppu toi jälleen Ilves Ikuisesti ry:n jäsenet yhteen. Perjantaina 19.11.2021 oli kertynyt Kehräsaareen ravinto Hookiin reilu 60 jäsentämme nauttimaan herkuista ja yhdistyksen tarjoamista jouluglögeistä. Tilaisuuden juonsi Tammelan kultakurkku Lasse Toiva, jonka piinapenkissä haastateltavina olivatkin juuri aateloitu Ilves legenda Anne “Haamu” Haanpää, ensimmäisien joukossa jo aateloitu yksi kaikkien aikojen Ilves legendoista Lasse “Oka” Oksanen ja viimeisin olympiamitalistimme kesältä Mira Potkonen. Haamu ja Okahan ovat jo tuttuja vieraitamme sekä yhdistyksemme kunniajäseniä. Mira taasen oli toista kertaa mukanamme ja tuli iltaan puolisonsa Henri Potkosen kanssa, joka on pitkään ollut jo yhdistyksemme yhteistyökumppani sekä jäsen. Illan aikana Mira toimi myös arpajaisten onnettarena.

Jäsenemme saivat nauttia myös joulupukin vierailusta toisella puoliajalla, jolloin jokainen paikalla ollut jäsen sai pienen joulupaketin, jotka tontut Milla ja Minna olivat paketoineet aiemmin. Totuttuun tapaan ravintola Hook oli jälleen paikka missä viihdyimme ja palvelu sekä ruoka oli loistavaa. Tästä kiitänkin henkilökuntaa sekä ravintoloitsija Juha Vuoriota. Mainittakoon, että arpajaisissa Päivi Jantusen lahjoittama kissataulu meni juuri oikeaan ositteeseen sillä kannatusjäsenistämme Pirjo Ervast niin toivoi sitä ja arpa osui juuri hänen kohdallensa.

Itse peli Jukurit-Ilves oli myös hyvää viihdettä, josta kotiin tuomiseksi Ilves meinasi napata kolme pistettä mutta kaksi jäi tuomisiksi. Jukureiden 2-0 tilanteesta noustiin tasoihin sekä johtoon ja oli vielä useampikin mahdollisuus ratkaista peli. Jukureiden pitkälettinen parrakas valmentaja eli päällikkö kumminkin sai joukkueensa viritettyä vielä tasoittamaan pelin. Voittolaukauskisa kumminkin toi ilonaihetta ja ravintolassa rikottiin äänivalleja Ilveksen voitettua. Mainittakoon, että sama päällikkö ratkaisi vuonna 1998 IFK:lle mestaruuden loppuottelusarjassa Ilvestä vastaan.

Kiva ilta ja erikoiskiitokset Miran, Haamun ja Okan lisäksi kaikille jäsenillemme, Lasselle sekä ravintola HOOK / henkilökunta sekä ravintoloitsija Juha Vuoriolle. Vielä oikein paljon kiitoksia arpajaisiin lahjoituksista seuraaville yrityksille / henkilöille:

  • Hotelli Torni / Etta Sinisalo
  • Scandic / Kirsi Myllymäki-Mattila
  • HOOK / Juha Vuorio
  • Hakasen Leipomo / Petteri Hakanen
  • K-Kauppias Mikko Valtonen
  • Nokian Putkari / Henri Potkonen
  • Lasse Toiva
  • Päivi Jantunen
  • Ilves Ikuisesti ry
  • Teppo Rastio

Seuraavan kerran Hook 12.2.2022 Tappara-Ilves!

 

Lauantai 20.11.2021 sekä Hakametsä Ilves Ikuisesti aitio viimeistä kertaa olikin sitten vuorossa. 15 yhteistyökumppaniamme sekä jäsentä oli paikalla. Myös kunniajäseniämme oli kaksi kutsuttu ja toinen eiliseen tapaan Lasse “Oka” Oksanen ja toinen Kimmo Leinonen.

Tilaisuus alkoi kello 16:00 kokoontumalla jäähallin ulkopuolella, josta loistava aitioemäntä ja myös Ilves Ikuisesti jäsen Maarit “Väiski ” Kalliolahti ohjasi meidät aitoon. Aitiossa odottikin ensimmäisenä ruokailu, jonka jälkeen sitten Ilves-Jyp peliä päästiin seuraamaan. Itse ottelu oli jo ensimmäisessä erässä taputeltu ja 6-1 numeroissa ei ollut mitään epäselvyyttä kumpi peliä vei.

Pekka “Petsi” Karikko voitti Ilveksen järjestämän avausmaaliveikkauskisan ja sai kotiin vietäväksi aitioemäntä Väiskin ojentaman Ilves kaulahuivin. Meidän omaa tulosvetokisaa ei kukaan veikannut oikein, joten palkinto jäi jakamatta. Kuitenkin makea mustikkapiirakka, kahvin kera pelin aikana jätti kaikille makean suun tuloksen lisäksi ottelun päätyttyä. Kokonaisuudessaan kiva ilta, kivassa seurassa jättää hyvän muiston Hakametsän viimeisestä aitiovierailustamme. Seuraavaksi kokoonnumme uudessa Nokia Areenassa helmikuussa kahteen eri otteeseen.

Sitä odotellessa kiitoksia kaikille mukana olijoille oikein paljon!

Teksti ja kuvat: Marko Iso-Mustajärvi

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry