Koronan takia stopissa ollut vieraspelimatkailu pääsi jälleen alkamaan 25-26.7.2020

Ilves Ikuisesti ry pääsi vihdoin ja viimein jälleen vieraspelimatkoille. Koko kevään ja kesän koronan vaikutuksesta stopissa ollut vieraspelimatkailumme käynnistyi jälleen. Matka kohdistui pääkaupunkiimme, jossa yövyimme Scandic Parkissa Mannerheimintiellä.

Noin kello 14:30 Atro Vuolle Oy:n pikku linja-auto kääntyi hotellin pihaan. Olin itse jäseniämme vastaanottamassa sillä olin jo edellispäivänä saapunut kaupunkiin. Jaoin huonekortit kaikille, jonka jälkeen osa väestä lähti syömään ja osa jäi odottamaan lähtöä Bolt Areenalle. Lähtöajaksi oli sovittu kello 17:30 ja siihen aikaan linja-auto myös starttasi kohti areenaa.

Areena antoi hyvän vaikutelman siisteydellään sekä myös kokonaisuutena. HJK on panostanut areenaan ja sen huomasi kyllä. Ystävällinen henkilökunta järjestysmiehineen antoikin sitten lopullisen silauksen pelipaikalle. Itse peli oli HJK:n hallussa täysin muutamaa hyvää Ilves tilannetta lukuun ottamatta. Joukkueemme maalinteko on edelleen se akilleen kantapää, joka täytyy saada toimimaan tai muuten emme ole kuuden sakissa syksyllä. Hilan ollessa toipilaana ei maalivahtiosastolla ongelmaa ollut sillä ensimmäisen liigapelinsä pelannut Matias Riikonen oli loistava. Lopputulos 2-0 (1-0) olisi hyvin voinut ilman Matiasta kääntyä suurinumeroiseksi.

Pelin päätyttyä tuli edustusjoukkue kiittämään päätyä kannatuksesta sekä samalla kummipelaajamme kävi tervehtimässä nuorta jäsentämme Millaa. Milla on suuri Diogo-fani ja saikin häneltä hienon pelipaidan jo aikaisemmin lahjaksi. Nyt Milla oli tehnyt hienon kortin ja ostanut lahjan syntymäpäivän kunniaksi Diogolle, jonka hän luovutti Diogolle päätykatsomosta.

Ottelun jälkeen linja-auto starttasi hotellille. Osa porukka lähti ravintola Hook Helsinkiin ruokailemaan ja osa jonnekin muualle. Hotellin baari oli myös avattu koronan jälkeen ihan meitä varten lauantaina kello 17:30-24:00 ja siinä juttu kulkikin loppuun asti usealla matkalla olleella. Kokonaisuudessaan tämä oli jälleen kerran hieno matka ja tästä on hyvä tulla samaan kaupunkiin (muttei yöksi) 3.10.2020 HIFK-ILVES otteluun.

Kiitoksia oikein paljon kaikille yhdistyksen jäsenille, jotka olitte mukana. Iso kiitos kuuluu myös Scandic Park / Kirsi Myllymäki-Mattila ja Atro Vuolle Oy / Harri Peltomäki.

Terveisin Marko

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry