Puheenjohtajan joulukuun tervehdys 2020

TERVEHDYS YHDISTYKSEMME ARVOISAT JÄSENET!

Vuosi on vierähtänyt jo lopuilleen ja joulu lähestyy. Matkat ja tapahtumat on myös tehty vuodelta 2020. Matkoja valitettavasti vaikeutti suurimman osan peruuttaminen COVID-19 viruksen vuoksi. Tästä huolimatta on meillä ollut jokunen matka, mikä on voitu toteuttaa sekä iso korillinen hyvää yhteishenkeä. Siitä iso kiitos teille kaikille.

Meidän tärkein asiamme on kumminkin ollut koko Ilveksen tukeminen eri sopimuksin sekä lahjoituksin. Ikävästä COVID-19 virustilanteesta huolimatta olemme jälleen olleet Suomen suurimman urheiluseuran mukana näkyvästi ja siitä voimmekin olla ylpeitä. Kaikki yhdistyksen sisään tulleet jäsenmaksut, kannatusjäsenmaksut sekä sopimusmaksut lahjoitusten kera on käytetty sopimuksiin
ja lahjoituksiin Ilveksen hyväksi. Summa on jälleen huomattava ja olemmekin tässä suhteessa kannatusyhdistyksistä edelläkävijä sekä tien näyttäjä. Uuteen vuoteen 2021 siirtyessä tavoitteet vain kasvavat ja jäsenmäärästä riippuen katsomme, kuinka ison yhteissumman koskien Ilvestä saamme kasaan täyttäessämme 12.5.2021 viisi vuotta.

Kuusinumeroinen luku on jo rikottu, joten sen myötä voidaan sanoa HYVÄ ME! Jäsenmäärämme on tällä hetkellä 602 jäsentä ja olemme ensimmäisen kerran siis ylittäneet 600 jäsenen rajan. 2021 näyttää miten COVID-19 vaikuttaa jäsenmääräämme ja toivomme, että
mahdollisimman moni jatkaisi jäsenenä tai kannatusjäsenenä, eikä yhdistyksestämme jäisi pois. Sen voin taata, että tapahtumia sekä matkoja tulee olemaan yhä enemmän, kuten jäsenetuja myös.

Nyt toivotan kaikille oikein hyvää joulua ja loppuvuotta 2020 sekä tulevaa uutta vuotta 2021.

Terveisin

Marko Isomustajärvi
Ilves Ikuisesti ry puheenjohtaja sekä perustaja

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry