Puheenjohtajan kesätervehdys 2019

Kesä on saapunut mutta toimintamme jatkuu yhtä aktiivisesti, kuin koko alkuvuoden. Teemme kaksi vieraspelimatkaa jalkapallon parissa kesän aikana Maarianhaminaan, joista toinen jo 15-16.06 2019 Suomen Cupin loppuotteluun sekä toinen 11-12.08.2019 veikkausliigan otteluun. Nämä matkat varattiin hetkessä loppuun ja oli hieno todeta, että jalkapallon suosio yhdistyksemme jäsenillä myös on huomattavassa nousussa. Ensimmäiselle matkalle lähdemme pienellä linja-autolla matkalaisia ollessa 18:sta ja toiselle isolla linja-autolla, jolloin matkalaisia on 45-yhdistyksemme jäsentä.

Uusia pääyhteistyökumppaneita on myös saatu joukkoon sillä Atro Vuolle Oy vastaa kuljetuksistamme ainakin vuoden 2020 loppuun asti ja samoin Viking Line laivamatkoistamme. Ilves Hockey Oy:n kanssa on sopimusneuvottelut 2019-2020 kautta koskien loppusuoralla ja se tuo myös etuja totuttuun tapaan yhdistyksemme jäsenille.

Liiga-ohjelman tultua julki julkaisemme vieraspelimatkat koko kautta koskien ja toivomme, että runsain joukoin saamme jäseniämme niihin mukaan. Kotiotteluihin tarjoamme lippupaketteja edullisemmin koko kauden jäsenillemme (ei paikallisottelu) sekä haemme tukijoita lahjoituksen muodossa uutta sopimusta varten jäsenistä ja yrittäjistä. Näkyvyyttä tulemme muun muassa saamaan laitamainoksen muodossa sekä otteluisännyys-otteluissa keväällä ja syksyllä.

Yhdistyksellämme on myös käynnissä lahjoitus keräys jäseniltämme Raipe-Rahastolle. Keräys jatkuu Kesäkuun loppuun asti, jonka jälkeen aloitetaan Hopa-Rahastolle vastaava keräys. Hopa-Rahastolle voi lahjoittaa aina Joulukuun loppuun asti. Näillä keräyksillä tuetaan Ilves Ry:n junioreita, joille apu on todella tärkeä asia. Kiitämme jo tähän asti lahjoittaneita oikein paljon ja jokainen lahjoitus tilitetään lyhentämättömänä Ilves Ry tilille. Tulevaisuudessa tulemme panostamaan yhä enemmän Ilves junioreita kohtaan, sillä heillä täytyy olla mahdollisuus jatkaa harrastuksien parissa perheen taloudellisesta tilasta riippumatta. Junioreille on jokainen meidän kauttamme saatu euro hyvin tärkeä ja jokainen yhdistyksemme jäsen voi olla ylpeä siitä, että on mukana tukemassa junioreita yhdistyksemme kautta.

Kerrotaan vielä lopuksi, että 14.09.2019 teemme Raumalla kauden ensimmäiseen vierasotteluun matkan. Paikkoja ei ole enää montaa jäljellä, joten ilmoittaudu pikaisesti mukaan. Samana viikonloppuna olemme myös puolustamassa Reiska-Futiksen EM finaalipaikka Vuoreksen kentällä. Sinne olisi mukava, jos jokunen jäsenistämme löytäisi kannatuksen merkeissä myös tiensä ja laittaisi Ilves Ikuisesti väriä päälle.

Toivotan kaikille jäsenillemme, kannatusjäsenille, pääyhteistyökumppaneille sekä muille kumppaneille oikein hyvää ja lämmintä kesää.

Tampere 04.06.2019

Marko Isomustajärvi

Ilves Ikuisesti ry hallituksen puheenjohtahja

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry