Puheenjohtajan kevätkirje

Tervehdys Ilves Ikuisesti ry:n jäsenet, kannatusjäsenet sekä yhteistyökumppanit!

Ensimmäinen neljännes on kulunut vuodesta ja olemme vauhdilla menossa kohti kevättä. Myös yhdistyksemme  toiminta on kiihtynyt todella vauhdikkaasti ja nykyinen jäsenmäärämme on jo 250. Yhteistyökumppaneita on myös tullut lisää ja meillä onkin nykyään jo tarjottavana monia pieniä etuja jäsenillemme. Jos et vielä ole jäsenemme, voit liittyä yhdistykseemme täällä.

Olimme myös mukana Reiskahöntsyn MM-kisoissa Koulukadulla jo toista kertaa 18.-19.3.2017. Lisäksi teimme neljä vieraspeleihin suuntautunutta kannattajamatkaa kolmen ensimmäisen kuukauden aikana. Niistä huomiota herättävin oli ilman muuta vieraspelimatka Hauhon Liikenteen linja-autolla Tappara-Ilves -otteluun  lauantaina 25.3. Kaiken kaikkiaan toimintamme on ollut hyvinkin vilkasta jo näin alkuvuodesta.

Osakelahjoituskeräys Ilveksen tukemiseksi jatkuu

Myöskin osakelahjoitusrahan keräyksemme myötä meistä tuli yksi pienomistaja Ilves-Hockey Oy:ssä, joten hienosti olemme menneet eteenpäin. Osakelahjoitusrahan keräys jatkuu edelleen ja olemme saaneet taiteilija Alajärven hienon puuveistostaulun kampanjamme lisäkannusteeksi, ja sen toivomme kiihdyttävän keräystämme Ilves-Hockey Oy:n osakkeiden hankintaan. Taulu on hieno muisto myös jokaiselle sen hankkineelle jäsenellemme.

Toinen hieno uutuus on liiga-ukko logollamme ja jokaisen omalla jäsennumerolla sekä nimellä varustettuna. Jäsenillämme on siis mahdollisuus saada uniikki ukko itsellensä. Looru Oy ei valmista niitä kuin yhden kappaleen meille jokaiselle.

Futiskausi lähestyy – olemme valmiit!

Jalkapallon kausikortteja on hankittu yhdistyksellemme kaksi kappaletta pian alkavaa sarjaa varten ja ne on myös jokaisen jäsenen mahdollista vuorollaan saada käyttöönsä. Korteista ja niiden lainaamisesta vastaa Jani Ojala, joten niistä tiedustelut häneltä. Yksi kortti lisänä on hallituksen jäsenten käytössä ja puheenjohtaja voi valita ne ottelut, jotka hän seuraa ja samalla hoitaa suhteita joukkueeseen päin. Olen hoitanut jo -15% alennuksen kotiotteluissa fanituotteista ja edun saa  jäsenkorttia näyttämällä . Tuotteita myydään Tammelan stadionin  fanikioskissa ja jokainen jäsen voi käyttää edun hyväkseen. Myös lippuja kotiotteluihin normaalia edullisempaan hintaan  on mahdollista saada kauttamme ja varmaan myös ainakin joissakin otteluissa jäsenkorttia näyttämällä edullisemmin päästä peliin. Näistä informoimme tarkemmin erikseen.

Nyt jännitämme sitä, kuinka pitkälle Ilves etenee jääkiekkoliigan playoff-otteluissa ja sen myötä mahdollisesti myös meidän fanimatkamme lisääntyvät. Myös jalkapallokausi on kohta alussa, joten meillä jännitystä riittää.

Oikein hyvää kevään jatkoa kaikille ja kesän odotusta. Seuraava puheenjohtajan tervehdys tulee kesäkuun lopulla.

Tampereella 28.3.2017

Kunnioittavasti kiittäen

Marko Isomustajärvi
Ilves Ikuisesti ry:n perustaja ja hallituksen puheenjohtaja

 

 

 

 

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry