Puheenjohtajan kevättervehdys 2020

Tervehdys Ilves Ikuisesti ry:n jäsenet!

Kevät on jo pitkällä ja kesä lähenee. Ensimmäinen kolmannes vuodesta on lopuillaan ja paljon sen aikana on ehtinyt tapahtumaan, jo ennen ikävää koronavirusta. Koronaviruksen johdosta koko toimintamme hiljeni kauttaaltaan. Kaikki valmistelut jääkiekon playoff-peleihin loppui kuin seinään. Myös veikkausliigan avaus siirtyy tulevaisuuteen ja EM 2020 -matkamme Pietariin siirtyi 2021 kesälle. Koronaviruksesta johtuen on nyt tilanne se, että emme pysty muuta kuin odottamaan viruksen rauhoittumista ja sarjojen avaamista sitä myöten.

Tulevista tapahtumista kerrotaan sen verran, että koronan hellittäessä 13.6.2020 olemme Ilves ry:n järjestämässä Beach-Futis turnauksessa mukana, kuten 18.8.2020 Ilves-Päivässä. Elokuulla Ilves ry pyrkii järjestämään Reiska EM Futiskisat Vuoreksessa, jossa meillä olisi tarkoitus mukana olla. Elokuulla järjestetään myös yhdistyksen Golf-kisat sekä 29.8.2020 mennään risteillen Haka-Ilves peliin. Muita suunnitelmia loppukesään olisi mahdollinen CHL-vieraspelimatka. Yhdistyksen vuosikokous pidetään heti rajoitusten poistuessa ja siitä lähetämme kutsut heti kun se tulee mahdolliseksi.

Kaikkien näiden toteutuminen riippuu kumminkin koronavirustilanteesta ja varauduttava on myös siihen, että osa näistä suunnitelluista tapahtumista ja niihin osallistumisista ei toteudu. Huonommassa tapauksessa voi olla, että kaikki perutaan. Koronaviruksen jälkeen järjestämme kahvitilaisuuden yhdistyksemme toimistolla ja toivotamme kaikki mukaan pääsijät paikalle tervetulleeksi. Tästä ilmoitamme tilanteen helpottuessa.

Kaikkien ollessa stopissa myös yhdistyksemme tarvitsee tukijoita. Nyt onkin menossa jäseneksiliittymiskampanja, jolloin uudet jäsenet saavat kauden ensimmäiseen jalkapallo-otteluun pääsylipun. Toivomme, että jäsenemme hankkisivat meidän kauttamme lippuja Ilveksen jalkapallo- sekä jääkiekko-otteluihin. Tällä tavoin tukisimme Ilvestä sekä yhdistystämme. Hinnathan ovat edullisia, joten nyt kaikki mahdollisuuksien mukaan tukemaan yhdistystämme sekä Ilves jalkapalloa ja jääkiekkoa.

Yhdistyksemme jäsenmäärä (pois lähtijöistä riippumatta) on kivunnut jo 529 jäseneen. Uskon voimakkaasti, että 2020 vuoden aikana jäsenmäärämme rikkoo 600 jäsenen rajan ensimmäistä kertaa. Koko toimintamme aikana yhdistyksessä on jäsenenä ollut 942 jäsentä. Yhdistyksien tapaan vaihtuvuutta aina on ja tulevaisuudessa toivommekin, että jäsenvaihtuvuus pienenee ja pystymme kasvamaan yhä suuremmaksi. Meillä on jo huomattava määrä rahanarvoisia etuja ja niitä käyttämällä saa nopeasti jäsenmaksun takaisin.

Toivotan kaikille oikein hyvää loppukevättä sekä alkavaa kesää. Seuraava puheenjohtajan kirje tulee alkusyksystä ja jäsenkirje kesäkuun alkupuolella.

Terveisin

Marko Isomustajärvi

Ilves ikuisesti ry:n perustaja / puheenjohtaja

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry