Puheenjohtajan syystervehdys 2019

Ilves Ikuisesti ry puheenjohtajan Lokakuisessa tervehdyksessä käsitellään matkailuamme sekä tapahtumiamme, joita olemme jo nuoresta iästä huolimatta järjestäneet yli 50:tä
Ilves Ikuisesti ry täytti Toukokuussa 3-vuotta, mutta monessa on oltu mukana myös matkojen sekä tapahtumien järjestämisen suhteen. Alusta asti oli selvää, että kaikki järjestettävät matkat tai tapahtumat ovat vain yhdistyksen jäsenille tarkoitettuja ja niissä ei ole tingitty.

Kun historiaa ruvetaan katsomaan ollaan käyty Espanjassa Malaga-Real Madrid pelissä, Maarianhaminassa lukuisia kertoja, Tallinnassa sekä Tukholmassa pikkujouluristeilemässä, Vain Elämää konsertissa Helsingissä ja monessa tapahtumassa myös Ilveksen pelien ulkopuolelta katsottuna. Tämä on kasvattanut ja lujittanut ystävyyttä yhdistyksen aktiivisempien jäsenien kohdalla ja monesta on tullut ystäviä, joka varmasti kestää loppuiän.

Matkojemme ympärille usein rakennetaan paljon muutakin, kuin se itse ottelutapahtuma ja pyritään myös tutustumaan vierasjoukkueen faneihin sekä koko organisaatioon. Matkat räätälöidään huolellisesti ja pyritään saamaan jokaiselle eurolle vastinetta ja tapahtumaa monella eri tavalla. Tärkeäksi koemme hyvät yhteistyökumppanuudet, jotka mahdollistavat meille aina laadukkaat linja-autot, ammatti kuskilla sekä lähtöpaikat, joissa voimme jo hyvissä ajoissa ennen matkaa kokoontua ja tavata toisiamme.

Tulevaisuudessa näistä asioista emme tule tinkimään vaan päinvastoin panostamaan matkoihin aina enemmän. Tätä kirjoittaessani meillä on paljon uutta jälleen tulossa. Turkuun lähdemme hotellimatkalle pelin yhteydessä Marraskuulla ja saamme itse Aurinkokuningas Tami Tammisen vieraaksi. Joulukuussa käväisemme jälleen pikkujouluristeilyllä ja Tammikuussa on varsinaisen supermatkan vuoro Tallinnaan Saipa-Ilves peliin, jossa yhdistyksemme noin 550-jäsenestä 104-jäsentä on mukana eli lähes 20%:a jäsenmäärästämme.

Nämä ovat hetkiä joina saamme olla yhdessä ja todeta, kuinka hienoa on kuulua Suomen suurimman urheiluseuran Ilves faneihin ja ystävystyä yhä useampien uusien tuttavuuksien kanssa. Ne jotka eivät ole olleet mukanamme, eivät myös voi kokea sitä mitä monet yhdistyksestämme ovat myös matkojen ansiosta saaneet.

Näiden hienojen matkojen sekä tapahtumien yhteydessä on tutuksi tulleet myös erilaiset vieraspeli-illat. Alkujaan ne järjestettiin ravintola Martinassa mutta nykyään paikkanamme on Kehräsaaressa ravintola Hook. Tilaisuudet siellä ovat myös keränneet hyvin väkeämme liikkeelle. Kahdessa viimeisessä tapahtumassa yhteensä on ollut noin 140-henkeä ja ehkäpä viimeinen on se monelle muistoihin ensimmäisenä jäävä, koska isäntänämme oli itse Raipe Helminen.

Tämän kirjoituksen myötä toivon kaikkien jäseniemme keräävän rohkeutta ja lähtevän mukaamme mahdollisuuksien myötä. Meidän mukaamme on helppo tulla ja ystävystyä sekä hienointa on, että toisistamme pidämme aina huolta, olit sitten iältäsi vasta lapsi tai jo iältäsi varttuneempi. Todetaan viimeiseksi, että nuorin matkalaisistamme on ollut 5-vuotias ja vanhin 83-vuotias, joten monta sukupolvea mahtuu siihen mukaan.

 

Hyvää syksyä toivottaen,

Marko Isomustajärvi
Ilves Ikuisesti ry hallituksen puheenjohtaja sekä perustaja

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry