Puheenjohtajan syystervehdys 2021

Tervehdys arvoisat Ilves Ikuisesti ry:n jäsenet, kannatusjäsenet sekä yhteistyökumppanit. Vuosi 2021 lähenee loppuaan ja yhdistyksemme toiminta – pitkän COVID-19 viruksen poikkeusajan jälkeen – palailee normaaliksi. Vieraspelimatkoja, jääkiekon MM-kisamatka, paljon muita tapahtumia sekä monia hienoja yhdessäolohetkiä on jouduttu rajoituksien vuoksi perumaan. Siitä huolimatta yhdistyksemme on selvinnyt loistavasti COVID-19 ajasta ja saanut kaikki sopimusmaksut maksettua.

Vuoden 2020 joulukuun lopussa oli yhdistyksessämme enemmän jäseniä (602), kuin koko historiamme aikana on yhdistyksessä ollut vuosien lopussa. Vaikka COVID-19 virus oli tuhojaan tehnyt, jatkoi tekojaan myös pitkälle 2021 vuodelle ja jatkaa edelleen, yhdistyksemme jäsenet / kannatusjäsenet ovat kuitenkin pysyneet uskollisena ja siitä iso kiitos heille, kuten yhteistyökumppaneille myös. Kannatusjäsenien määrä on jo noussut lähes 10% koko jäsenmäärästä ja reilu 20 yhteistyökumppania ilahduttaa hyvin paljon minua ja koko yhdistystä. Yhteistyökumppaneidemme tarjoamat erilaiset edut, joita heiltä saa jäsenkorttiamme näyttämällä, ovat merkittävä osa yhdistyksemme jäsenetuja. Loppuvuonna vielä hivenen kiritään, niin saada jäsenmäärä 2021 vuoden tapaan yli 600 jäsen yhdistykseksi. Vuonna 2022 rikotaan sitten uusia rajoja, elämän pikkuhiljaa palatessa normaaliksi. Tämän hetken jäsenmäärämme on 566 jäsentä.

Loppuvuosi tuo vielä tullessaan Helsingin vieraspelimatkan, Kouvolan vieraspelimatkan sekä Hämeenlinnan vieraspelimatkan. Sitten aletaankin odottamaan jo kevään matkoja, joista ehdottomasti tärkein on 12.-13.3.2022 tehtävä Jyväskylän matka. Silloin, ensimmäistä kertaa Tallinnan matkan lisäksi, menemme kahdella linja-autolla ja matkalla julkaistaan myös kahdeksas kunniajäsenemme. Matkalle lähtee jäsenten linja-auto sekä yhteistyökumppaneiden linja-auto ja yövymme Scandicissa. Tätä odotamme innolla ja matkalle ilmoittautuneita onkin jo lähes 60.

Pikkujouluristeilymme joudumme viime vuoden tapaan perumaan 2021 joulukuulta. COVID-19 virus vielä estää sellaisen matkan, jonka haluaisimme toteuttaa ja näin ollen ei Tallinnan jo tilattu matka tule tänä vuonnakaan toteutumaan ja siitä olemmekin hyvin pahoillamme. Terveys edellä kuitenkin mennään ja ensi vuonna on jälleen uuden risteilyn aika.

Vuonna 2021 meillä on Ilves ry:n kanssa ollut eri joukkueiden ja jaostojen kanssa sopimuksia, joista osa jatkuu 2022 vuodelle ja jopa 2023 vuodelle. Nämä sopimukset erikseen mainittuna ovat salibandyn miesten edustusjoukkueen kanssa, jääkiekkojaoston junioreitten kanssa, tyttöjen U10 peliryhmien Ainskit ja Haamujen kanssa, jalkapallon naisten ja junioreiden kanssa, naisten jääkiekkojoukkueen kanssa sekä tietenkin Ilves-Hockey Oy:n kanssa, jonka yksi pienomistajista olemme myös. Ilves naisjoukkueen, junioreiden jääkiekkojaoston, tyttöjen U10 peliryhmien Ainskit ja Haamut kanssa sekä jääkiekon naisjoukkueen sopimukset kestävät aina kevääseen 2023 asti. Ilves-Hockey Oy:n kanssa tekemämme sopimus on meille jälleen huomattava ja sitä tarkistetaan jälleen 2022-2023 kaudelle uudelleen kesän 2022 aikana. Uusia sopimuksia näillä näkymin emme 2022 tee näiden lisäksi. Tulevaisuudessa uusien sopimuksien täytyy myös yhdistyksen jäseniä hyödyttää ja sitä mukaan olla niin mielenkiintoisia, että jäsenmäärämme myös kasvaa. Ilman kasvua emme voi sopimuksia laajentaa, joten niiden kanssa täytyy olla tarkkoja, jotta pystymme Ilvestä mahdollisimman paljon tukemaan tulevaisuudessakin.

Viimeiseksi haluan kiittää teitä kaikkia mukanamme olevia oikein paljon vuodesta 2021 ja toivottaa oikein hyvää joulua ja uutta vuotta 2022.

 

Kunnioittavasti tervehtien

Marko Iso-Mustajärvi

Ilves Ikuisesti ry puheenjohtaja / perustaja

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry