Ilves Ikuisesti ensimmäisen Rento-Reiska kävelyfutis-turnauksen voittoon!

Ilves ry järjesti Rento-Reiska tapahtumiin kuuluvan kävelyfutis-turnauksen Vuoreksen Ilveskentällä 22.8.2020. Turnauksen alkaessa oli sadekin loppunut ja lähes sateetta turnaus vietiin läpi.

Ilves ry puheenjohtaja Kari Pansio avasi kisat puheella, jonka jälkeen turnauksen legendaarinen kuuluttaja Lasse Toiva esitteli joukkueet musiikin tahdissa. Vuoreksen kentälle myös oli saapunut jo kymmeniä vuosia sitten dj:nä aloittanut DJ Juissi eli todellinen alansa ammattilainen oltiin myös mukaan saatu Lassen lisäksi. Vielä kun kisojen suojelijana toimi entinen jalkapallon huippumaalivahti Harri “Hopa” Holli olikin puitteet näiden osalta hienosti järjestetty.

Ilves-kenttä on hienossa kunnossa oleva Ilveksen oma kenttä, jossa myös on ajateltu paikalla olevia pelaajia sekä katsojia. Turnauksen alusta loppuun oli Ilves kahvio auki ja näin ollen niin makeaa, kuin suolaista oli tarjolla.

Hienon pokaalin sekä palkinnot oli valmistanut Pokaalipojat / Nelli Eskola.

Itse kisa pelattiin yksinkertaisena sarjana, jonka jälkeen välierissä kohtasivat ykkönen ja nelonen sekä kakkonen ja kolmonen. Ylivoimaiseen tyyliin alkusarjassa jo neljä peliä voittaneena, neljästä pelistä maalieroin 13-1 sai Ilves Ikuisesti vastaansa Mielen Pallon. Mielen Pallo kaatui numeroin 4-0 ja näin loppuotteluun marssi vastustajaksi Mankeli, joka oli välierissä K-Rauta Toikkosen voittanut rangaistuspotkujen jälkeen.

Loppuottelu olikin sitten yhtä Ilves Ikuisesti juhlaa sillä verkot soi kuusi kertaa ja turnausvoitto lohkesi tuloksella 6-0. Joukkueessa entinen Ilveksen varakapteeni sekä pronssimitaliin uransa lopettanut joukkueemme Marco Matrone oli kova vahvistus. Turnauksen paras pelaaja osoitti sen, että jalkapalloura loppui liian aikaisin. Myös joukkueeseemme, johonka siis kuului vain yhdistyksemme jäseniä saatiin viime päivien uusi vahvistus Jama Jama.

Koko joukkueemme oli loistava ja mainittakoon, että maalissa Mikko Viljakka jatkoi siitä mihin edellisessä kisoissa jäi eli loistavaan esitykseen maalissa. Taasen aivan ylivoimainen kultakenkä oli maalipaikat hyvin vainonnut ja ammattitaidolla palloja sisään laittanut Juha Ristimäki. Puolustuksesta mainittakoon Hannu Ruusuvuoren sekä Mikko Soranummen varmat otteet.

Kultajoukkueemme oli seuraava:

Mikko Viljakka (maalivahti)

Riitta Siren

Christiina Kivisalo

Marco Matrone (kapteeni)

Jama Jama

Juha Ristimäki

Mikko Soranummi

Antti Rinne

Hannu Ruusuvuori

Nyt ei voi olla muuta, kuin todella ylpeä joukkueestamme ja ensi vuonna lähdetään hakemaan turnausvoittoa uudelleen.

 

Marko Isomustajärvi

 

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry