Ilves Ikuisesti ry ja MM 2021 Hookissa

Ilves Ikuisesti ry odotti innolla matkaa Riikaan jääkiekon MM 2021 kisoihin. Toisin kuitenkin kävi ja COVID-19 virus esti mahdollisuuden matkan tekoon peruuttaen odotetun kisareissun. Kisat järjestettiin kuitenkin ja jäsenemme pääsivät seuraamaan ottelut Tampereen ravintola HOOK:ssa herkkuja nautiskellen.

Alkusarjan otteluita pääsimme seuraamaan kaksi ja molemmat päättyivät voittoon. Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli USA minkä katsomme ja se päättyi Suomen voittoon 2-1. Toisessa ottelussa oli vastassa Saksa, joka kaatui samoin numeroin 2-1. Ravintoloitsija Juha Vuorio oli järjestänyt kisastudion, jota juonsi Aleksi Valavuori ja vieraana legendojen legenda sekä tuore hopeamitalisti #41 Raipe Helminen sekä missikauneutta edustanut Katariina Juselius.

Kolmas peli minkä katselimme, oli sitten mikäs muukaan, Kuin finaali Suomi-Kanada. Puitteet oli jo välieriin rakennettu mahtavaksi. Ulos oli asennettu iso SCREENI, josta lukuisat paikalle tulleet näkivät ottelun. HOOK oli kansoitettu niin yläkertaan, alakertaan, kuin ulkoilmaan COVID-19 rajoitusten mukaan, joten tunnelma oli juuri sellainen, kuin finaalilta voi odottaakin. Lisämausteen toi, että Suomi puolusti 2019 MM-kultaa ja toisen mausteen toi maamme parhaat siivet.

Tällä kertaa jouduimme tyytymään johdettuamme jo kaksi kertaa hopeaan. Jatkoajalla Kanada oli parempi maalein 2-3 ja näin vei kultamitalit valtameren toiselle puolelle Kanadaan. MM-kisoista päällisin puolin jäi kumminkin hyvä mieli, sillä joukkueemme yllätti kaikki ennakko-odotukset pelaamalla itsensä finaaliin.

Iso Kiitos ravintola HOOK/ravintoloitsija Juha Vuorio, ravintolan henkilökunta joista erityiskiitos Veronikalle, paikalla olleet Ilves Ikuisesti ry jäsenet ja tietenkin MM-hopeamitalisti Suomi, josta isot onnittelut yhdistykseltämme. Seuraavaksi Ilves Ikuisesti yhdistys suuntaa jalkapallon mukana Pietariin 20-22.6.2021 EM-kisojen otteluun Suomi-Belgia. Suomen ollessa jatkossa olemme varmasti tuttu näky jälleen Suomen otteluissa maamme parhaassa siipiravintolassa Kehräsaaressa Tampereella.

 

 

 

 

 

Terveisin Marko

Kuvat: Marko Iso-Mustajärvi, Juha Vuorio, Matias Lahtinen, Pia Malm-Myllymäki sekä Matti Vuorinen

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry