Ilves Ikuisesti ry ja Viking Line yhteistyösopimukseen

Ilves Ikuisesti ja Viking Line ovat tehneet 04.06.2019 sopimuksen, joka samalla tuo yhden pääyhteistyökumppanin yhdistyksellemme lisää. Tämä on hieno asia sillä tämän sopimuksen myötä voimme räätälöidä matkat jo hyvissä ajoin valmiiksi. Vuosittain tulemme tulevaisuudessakin tekemään Maarianhaminaan vieraspelimatkoja, kuten pikkujouluristeilyn ja mahdollisesti muitakin risteilyjä.

Olen erittäin tyytyväinen, että joka kerta ei tarvitse asioida eri henkilöiden tai laivayhtiöiden kanssa vaan käytämme kotimaista laivayhtiötä, jossa palvelu on parhaasta päästä kuten laivatkin. Vikingille on jälleen uusi hieno alus myös valmistumassa tulevaisuudessa, niin ei olisi hullumpi ajatus, vaikka sille jo neitsytmatkalle mukaan lähtisimmekin.

Itse olen viime aikoina asioinut loistavan asiakaspalvelijan Katja Hypen kanssa ja olen erittäin tyytyväinen ollut saamaani palveluun koskien yhdistystämme. Nyt sopimus mahdollistaa jatkuvuuden myös hänen kanssaan asioida ja siitä olen hyvin kiitollinen.

Tämän sopimuksen mahdollisti Viking Linen myyntipäällikkö Heini Laurell. Heini lähestyi minua sähköpostilla ja oli hyvin innostunut yhteistyöstämme ja kutsui minut tapaamiseen. Otin mielelläni kutsun vastaan ja saamamme huomion. Tapaaminen oli loistava ja oli hyvin helppo sen myötä päätyä tähän vaihtoehtoon. Heini on alansa ammattilainen ja todella miellyttävä henkilö, joten uskon että nyt yhdistyksellämme myös tulevaisuudessa on hyvä kumppani sekä asiantuntevat ammattilaiset apunaan matkojamme räätälöidessä.

Kiitos oikein paljon Heini Laurell sekä Viking Line tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Tampere 04.06.2019
Marko Isomustajärvi
Ilves Ikuisesti ry Hallituksen puheenjohtaja

 

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry