ILVES IKUISESTI RY MUUTTAA TAMPEREELLE!

Ilves Ikuisesti ry:n toimisto muuttaa Ylöjärveltä Tampereelle virallisesti vuoden 2020 alussa. Uuden toimiston kunnostus ja tavaroiden muutto on tehty joulukuun alkupuolella. Ajatus muutosta Tampereelle on ollut jo siitä asti mielessä, kun nykyinen Ylöjärven toimisto päätettiin vuokrata syyskuussa 2017. Silloin vain ei meille sopivaa paikkaa löytynyt ja näin ollen ensimmäisen toimiston paikaksi valittiinkin Ylöjärvi.

Uusi toimisto sijaitsee Ylä-Järvensivulla Teerentie 9:ssä, aivan Kalevankankaan hautausmaan vieressä. Toki hautausmaalle vielä emme kumminkaan mene, sillä olemme vasta taipaleemme alussa. Toimistolla onkin puuhailtu ahkeraan sillä aktiivijäsenistämme Pirjo ja Timo Ervast ovat jo alkupölyt pyyhkineet sekä Joutsin Minna tyttärensä Millan kanssa ovat käyneet ostamassa verhoja ja muita sisustustarvikkeita. Sihteerimme Pauli on Komun Karin kanssa puuhaillut listojen ja wc:n lattian parissa. Perjantaina Pokaalipojat omistava Nelli Eskola kävi laittamassa teippaukset ikkunoihin.

Toimistotila on 33 m2 ja löysimme sen Petri Keipilän kaverin Jussi Haaviston avustamana. Jussi on siinä käsittääkseni ennen ollut vuokralla ja näin ollen hänen kauttaan myös vuokrasopimus tehtiin vuokranantajamme Infra Häme ry:n kanssa. Kiitämmekin oikein paljon Petriä sekä ennen kaikkea Jussia tämän mahdollistamisesta. Lisäksi iso kiitos kuuluu kaikille aktiiveille, jotka ovat auttamassa toimiston muutossa.

Tulevaisuudessa toimisto mahdollistaa helpommat vierailut jäsenillemme sekä jäsenille tarkoitettujen tuotteiden ja ottelulippujen noudon sujuvasti. Yksi huomattava etu toimiston sijainnilla on se, että nyt Tammela, Hakametsä ja tuleva areena ovat aivan kivenheiton päässä. Toimisto tulee olemaan pääsääntöisesti auki ottelupäivinä ennen ottelua pari tuntia ja muutoin sovitusti. Toimistossa on oma keittiö, wc sekä isompi toimistohuone näyteikkunalla. Kalevantien puolella on myös isohko valomainos, johon teippaamme logomme ja nettisivujemme osoitteen.

Toimiston lisäksi toimintaamme tulee muitakin muutoksia. Aloitamme kuukausittain jäsenpostien lähettämisen. Jäsenpostien lähettämisellä pyrimme tiedottamaan myös niitä, jotka eivät ole Facebookissa. Jäsenmäärästämme yli 20% ei omaa Facebook-tiliä ja tällä toimella saamme myös heille tiedon menneistä ja tulevista tapahtumista, matkoistamme ja muusta toiminnastamme antamaan mahdollisimman tarkasti.

Myös jäsenmaksumme muuttuu maksettavaksi aina edeltävän vuoden joulukuussa koskien seuraavan vuoden jäsenyyttä. Tällä toimenpiteellä varmistamme jäsenkorttien parhaan toimituksen kaikille heti alkuvuodesta jäsenyyden katkeamatta. Jäsenyytemmehän on aina kalenterivuosi ja tulevaisuudessa pyritään siirtymään yhä enemmän sähköisiin kortteihin.

 

T.Marko

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry