Ilves Ikuisesti ry tekee vieraspelimatkan 14.12.18 perjantaina Helsinkiin Hifk – Ilves peliin

Mikäli 20-henkeä ilmoittautuu mukaan Helsinkiin matkalle viimeistään 22.11.2018 toteutamme matkan pienellä linja-autolla. 25-henkilön ilmoittautuessa isolla linja-autolla. Matka tehdään totuttuun tapaan Hauhon liikenteen linja-autolla. Matkalla poiketen ei ole tarjoilua, eikä avaus- sekä tulosvetokisaa matkan edullisen hinnan vuoksi.
Matkan hinta on vain 45,00€ ja se sisältää kuljetukset sekä istumalipun. Myös Ilves Hockey Oy:tä tukeaksemme jaamme jokaiselle matkalle osallistujalle istumapaikkalipun Ilveksen kotiotteluun. (ei paikallispelit)

Ilmoittaudu alla olevalla kaavakkeella matkalle ja maksa matka heti ilmoittautuessasi. Eli maksu matkalle ilmoittautuessa, kiitos. Maksa matka yhdistyksen tilille FI29 5732 0920 1287 29 viitteellä Helsinki 14.12. sekä osallistuja(/jien) nimen/nimet.

AIKATAULUT:
Lähtö jäähallilta kello 15:00
Matkalla pysähdys linnatuulessa 20min
Hallilla noin 17:30-18:00 riippuen Helsinkin pään liikenteen ruuhkista
Paluu välittömästi ottelun jälkeen Tampereelle pysähtyen linnatuulessa
Linja-autoasemalla noin kello 23:15, jonka jälkeen jäähallille, jossa päätepysäkki

Matkan vetää poikkeuksellisesti Mika Laakso ja itse mahdollisesti mukana. Sponsoroin matkaa pikku linja-auton kustannuksien vuoksi mikäli sen täyteen saamme. Isolla saamme kulumme takaisin jos lähtijöitä tarpeeksi.

Jos matka joudutaan perumaan palautetaan rahat maksaneille heti takaisin.

Jos ei matka toteudu pikku linja-autolla Mika Laakso tekee matkan 8+1 autolla ja siihen katsotaan hinta sitten erikseen, mutta se ei sisällä lippua Ilveksen kotiotteluun.

Terveisin Marko Isomustajärvi

 

iIlmoittaudu nyt alla olevalla lomakkeella matkalle mukaan:

 

 

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry