Ilves Ikuisesti ry:n uusin pääyhteistyökumppani on PUNJAB KEBAB!

Ilves Ikuisesti ry:llä on jo lähes 20 pääyhteistyökumppania muiden kumppaneiden sekä kannatusjäsenien lisäksi. Uusin kumppanimme on PUNJAB KEBAB, jonka kanssa teimme sopimuksen keskiviikkona 5.2.2020.

Astuessani ovesta sisään muistot valtasivat mieleni, kuinka kyseisessä paikassa olin käynyt jo 80-luvulla Kabareesta aamutunneilla tullessani. Harry Brar toivotti lämpimästi tervetulleeksi ja ohjasi ensimmäisenä noutopöytään sekä tarjosi herkullisen aterian minulle. Syödessäni keskustelimme samalla, vaikkakin kohteliaaseen tapaan Harry ensin toivoi minun ruokailevan, ettei ateria jäähtyisi ja vasta sen jälkeen aloittaisimme keskustelun yhteistyöstä. Keskustelun aloitettuamme oli hyvin helppo päästä asiassa etenemään sillä olinhan saanut kutsun tapaamiseen häneltä. Kävimme yhdistyksemme asiat läpi ja häneltä löytyi heti innostusta lähteä mukaamme.

Yhteistyömme alkaa heti ja se tuo tullessaan yhdistyksemme jäsenille myös etuja. Jäsenkorttia näyttämällä listahintaisista ruoista saa -15% alennuksen ja myös lounaspöydästä saman edun. Tämä on hieno asia, sillä nyt meidän yhteistyökumppaneiden joukosta löytyy myös kebab-ravintola aivan Tampereen sydämestä. Myös jollekin matkallemme saamme varmasti mukaan ravintolasta väkeä esittelemään perinteikästä jo 80-luvulta asti toiminutta yritystä. Ensimmäisen kerran yhteistyökumppanimme sekä aitiopaikan ostaneet näkevät uuden kumppanimme 7.3.2020 HIFK -ottelussa otteluisännyysaitiossamme.

 

Oikein paljon kiitoksia Harry sekä PUNJAB KEBAB mukaan tulosta Ilves Ikuisesti ry:seen!

Terveisin,

Marko Isomustajärvi

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry