Teemu Rautiainen & Eemeli Suomi – Suuret Ilves-sydämet

Ilves Ikuisesti Ry tapasi loistavasti viime kaudella pelanneet veljekset kuin Ilvekset eli Teemu Rautiaisen sekä Eemeli Suomen ja kyseli heiltä kuulumisia viime kaudesta sekä tulevan kauden odotuksia.

Molemmar herrat loistivat viime kaudella, mutta valitettavasti vain parivaljakosta toinen saii pukea Leijona-paidan ylleen Liiga-kauden jälkeen ja saaden kokemusta A-maajoukkuepeleistä. Eemeli Suomelle tämä kokemus oli hieno, mutta hän ei harmittavasti saanut kutsua parhaillaan Tanskassa käynnissä oleviin MM-kisoihin.

Molemmat nuoret herrat painottivat viime kauden epäonnistuneen syksyllä, mutta antoivat kannattajille uskoa sekä toivoa ettei näin tule tulevaisuudessa tapahtumaan. Joukkue ei ollut fyysisesti huonossa kunnossa, mutta joukkueen ailahteleva peli syksyllä ei tuonut kaivattua Playoff-paikkaa keväälle.

Toissa kauden puolivälierä-sarja Tapparaa vastaan oli niin kannattajien kuin  pelaajien mieleen, Suomi ja Rautiainen kehuivat tunnelmaa ja toivoivat että ensi kaudesta alkaen joukkue pelaa syksystä alkaen todella hyvin, ettei tarvitse laskea playoff-viivaan pisteitä keväällä, koska joukkueella on halu voittaa ja tärkeistä pisteistä pelataan niin synkkänä marraskuun Tiistai-iltana kuin aurinkoisena maaliskuun iltana viimeisissä runkosarja-otteluissa.

Molemmat herrat kehuivat vuolaasti niin toimiston kuin valmentaja-kolmikon loistavaa työtä. Toimiston väki on saanut talouden paremmaksi, että joukkue saa keskittyä pelaamaan joukkuen menestyksen eteen. Valmentaja-kolmikko on hyvä sekoitus nuorekkuutta, innokkuutta sekä kokemusta. Päävalmentaja Karri Kivi tuo kolmikkoon kokemuksen pitkän ja menestyksekkään valmentaja-uransa ansiosta sekä Jouko Myrrä ja Olli Salo tuovat nuorekkuutta ja innokkuutta Liiga-valmennusuransa toissa kaudella aloittaneena.

Tulevaksi kaudeksi Rauman Lukkoon siirtyneen Tapio Laakson johtajuus oli Ilveksen pukukopissa todella suuri ja hän sanoi rehellisesti miten asiat olivat sekä joukkuetoverit arvostivat häntä suuresti.

Viime kaudella ensimmäisiä Liiga-pelejä pelanneet pelaajat ovat kehittyneempiä ja näin auttavat joukkuetta menestymään tulevalla kaudella.

Kysyttäessä tulevaisuuden tavoitteista Rautiainen kertoi haaveilevansa ulkomailla pelaamisesta, mutta valitettavsti NHLn portit eivät tarkkojen pituusmittausten (tarvitsee olla 171 cm pitkä) vuoksi aukene. Suomi auttaa joukkuetta tulevalla kaudella voittamaan kehittymällä entistä paremmaksi pelaajaksi.

Tule ja koe Hakametsän tunnelma ensi kaudella ostamalla yhdistyksen jäsenille suunnatun tarjouksen Ilveksen tulevan kauden kausikorteista D-päätyyn rivit 5-16 hintaan 399,00 € sekä lasten kausikortti D-päätyyn 1-4 riveille hintaan 99,00 €. Liity yhdistykseen ilvesikuisesti.fi/jäseneksi ja nauti myös muista mahtavista eduista. Kausikorttitarjous on voimassa tämän kuun loppuun.

 

 

 

 

 

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry