Yhdistys panostaa vuonna 2021 junioreiden tukemiseen – edustusjalkapallon tukeminen jää pois

Yhdistyksemme haluaa yhä enemmän olla junioreiden tukemisessa mukana ja olla mahdollistamassa heidän mahdollisuuttaan harrastaa rakastamaansa lajia Ilveksessä.

Tulemme enenevissä määrin tukemaan junioreita jääkiekossa ja jalkapallossa niin poikien kuin tyttöjen joukkueissa vuonna 2021.

Myös muiden lajien kuten ringetten, salibandyn sekä futsalin junioreita tulemme tukemaan niin tytöissä kuin pojissa. Junioreiden tukeminen on tärkeä asia ja siinä haluamme ehdottomasti olla mukana.

Tämän mahdollistaa luopuminen jalkapallon edustusjoukkueen sopimuksesta kaudeksi 2021. Ratinassa emme ole mukana kuten tähän asti olemme olleet alusta asti. Ilveksen edustus on tehnyt hyvän rahallisen tuloksen jalkapallossa 2020 kaudella. He vahvistavat myös myynti-teamiänsä joten voimme hyvillä mielillä odottaa Tammelaan siirtymistä ja olla mukana yhä enemmän junioreissa sekä mahdollistaa mahdollisesti joidenkin harrastuksen jatkumisen. Naisten jalkapalloa tuemme kuten aiemminkin.

Jalkapallo tulee olemaan aivan samalla tavalla kuin ennenkin sydämissämme ja teemme mahdollisuuksien mukaan vieraspelimatkoja. Varmasti myös Ratinassa monet meistä nähdään ensi kesänä Ilvestä kannustamassa.

Liittymällä kotisivuiltamme yhdistykseemme olet tukemassa meidän kauttamme myös junioreita. Osoitteemmehan on www.ilvesikuisesti.fi. Tulemme arpomaan joka kuukausi Ilvesaiheisen palkinnon jäseniemme kesken ja paljon muuta.

Vuonna 2021 olemme kaikissa lajeissa vanhaan tapaan mukana paitsi edustusjoukkueista jalkapalloa emme ole rahallisesti tukemassa. Jokainen meistä voi henkilökohtaisesti kannattaa Ilveksen edustusjalkapalloa ostamalla lippuja ja käymällä peleissä Ratinassa.

Tervetuloa liittymään yhdistykseemme ja olemaan monessa mukana Ilvestä koskien.

 

Marko Isomustajärvi

Ilves Ikuisesti ry perustaja /puheenjohtaja

sekä Ilves Ikuisesti ry:n hallitus

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry