Syksyinen puheenjohtajan kirje

Tervehdys yhdistyksemme jäsenet,

Vuosi 2018 taittuu kahdelle viimeiselle kuukaudelle ja on aika yhteenvedolle tähän asti menneestä sekä loppuvuodesta kuten alkavasta 2019 vuodesta. Vuosi 2018 on ollut yhdistyksellemme hyvinkin merkittävä vuosi yhteistyösopimusten myötä, jotka ovat nostaneet meidät vankasti Ilves- perheen yhdeksi merkittäväksi tukijaksi yhteistyösopimuksien sekä lahjoitusten myötä.

Tammelassa otteluiden aikana kuulutukset, joissa yhdistyksemme nimi mainitaan, kummipelaajamme niin miehissä, kuin naisissa sekä komeat mainokset pääkatsomoiden sivuilla ovat lisänneet näkyvyyttämme huomattavasti. Tesoman jäähallissa laitamainos kummipelaajineen sekä Hakametsässä todella huikea E-parven led-mainos, kummipelaajamme sekä aitiomme tuovat taasen jääkiekon puolella todella ison arvon yhdistyksellemme. Nämä kaikki on vaatinut todella paljon työtä ja palasien loksahtamista yhteen, että olemme ne pystyneet toteuttamaan.

Yhdistyksemme on vasta vajaa kolme vuotta vanha ja näinkin näkyvästi mukanaolo on vaatinut todella monen asian onnistumista ja yhdistyksen jäsenten mukanaoloa. Olemme todella nopeaan tahtiin tulleet hyvinkin merkittäväksi osaksi Ilvestä ja siitä iso kiitos kaikille mukanaolijoille eli yhdistyksen jäsenille sekä yhteistyökumppaneille. Tätä kirjoittaessani on yhdistyksen jäsenmäärä 548-jäsentä ja se on erittäin hyvä alku, sillä alussahan me vasta olemme.

Myös oma toimintamme kuluneella vuodella niin matkojen, tapahtumien, aitiovierailujen ja koko yhdistyksen jäsenille tarkoitetun toiminnan yllä on ollut varsin aktiivista. Itse olen 24/7 antanut kaiken aikani ja ollut mukana lähes kaikessa mahdollisessa ja olen huomannut kuinka läheiseksi monien jäsenten kanssa olemme tulleet. Sanonta Ilves on yksi iso perhe pitää täysin paikkansa ja Ilves Ikuisesti on sitä myös todella isolla sydämellä.

Loppuvuodesta ohjelmaamme kuuluu vielä Tappara vieraspeli, Jyväskylän hotellimatka, Ravintola Hookissa pidettävä erilainen vieraspelimatka sekä pikkujouluristeily. Näiden jälkeen on hyvä hengähtää Joulun viettoon ja seuraava puheenjohtajan kirje myös Tammikuulla vasta ilmestyneekin. Joulukuulla myös arvomme kymmenen Kivikylän rullakinkkua yhdistyksemme jäsenien kesken.

Vuodesta 2019 voisin sen verran kertoa, että suunnitteilla on Ilves Ry:n kanssa kirjoittaa toinenkin yhteistyösopimus ja se koskisi tukemista pienimuotoisesti myös ringeten, salibandyn ja futsalin kanssa. Näiden myötä itselleni niin tärkeä koko Ilveksen tukeminen kaikissa lajeissa olisi saamassa sinetin ja se olisi hieno asia yhdistyksellemme.

Toinen tärkeä asia on oma toimintamme ja matkat sekä muu virkistystoiminta. Niitä kehitetään koko ajan ja itse myös omalta osaltani tulen joistakin matkoista jäämään syrjään ja antamaan perheelleni sekä omalle terveydelleni ja sen hoitamiselle aikaa. Tuotteissamme taasen emme laajenna valikoimaamme vaan pyrimme löytämään tuotteet, jotka ympäri vuoden kiinnostaisivat ja niihin panostaisimme muiden jäädessä pikkuhiljaa pois valikoimista.

Ilves Ikuisesti ry hallitus taasen jatkaa 2020 kevääseen sillä 2019 kevään vuosikokouksessa emme uutta hallitusta valitse paitsi, jos joku ennen aikaisesti haluaa pois jäädä. Yhdistyksen vuosikokous tulee olemaan Huhtikuulla, josta tietoa ja kutsut hyvissä ajoin.

Nyt toivotan kaikkea hyvää loppuvuodelle yhdistyksemme jäsenille sekä menestyksekästä loppuvuotta Tampereen Ilvekselle.

Syysterveisin
Marko Isomustajärvi
Ilves Ikuisesti ry hallituksen puheenjohtaja sekä koko toiminnan perustaja

Ilves Ikuisesti ry puheenjohtaja ja perustaja Marko Isomustajärvi
Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry