Kesäiset Ilves Ikuisesti -asusteet nyt saatavilla!

Kuten facebook-ryhmässämme on kerrottu, Ilves Ikuisesti -tuotteiden (“Ilves Ikuisesti Collection”) myynti on alkanut. Aloitamme T-paidalla ja pikeepaidalla sekä hauskoilla kesäisillä aurinkolaseilla, joiden takaa on hyviä seurata Ilveksen häikäiseviä otteita.


Nyt uutuutena tekninen Ilves Ikuisesti t-paita vain 15,90€!

Tekninen t-paita on polyesteriä, eikä mene ryppyyn pesussa. Kokoja löytyy S-4XL ja hinta VAIN 15,90€ ja postitettuna 18,40€. Mikäli useampi paita samaan pakettiin niin postikulut 2,50€ sijasta 5,00€.

Tilaukset sähköpostitse ilvesikuisesti@gmail.com ja viestikenttään koko, määrä ja toimitustapa eli posti vaiko toimistolta haku. Mikäli postitus niin laittakaa osoitteenne ja puhelinnumeronne samalla.

Maksu tilattaessa tilillemme FI29 5732 0920 1287 29 sekä viestikenttään merkintä logotuote.


 

Olemme saaneet Ilves ry:n luvan heidän logonsa käyttöön näissä tuotteissa.

Tuotteet ja niiden hinnat

Paita on 100%:n  puuvillaa ja kokoja on runsaasti sekä miehille, että naisille. Katso eri mallien kokojen saatavuus oheista kuvasta.

Ilveksen logon alla lukee ILVES IKUISESTI.

Toimitustavat ja -ajat

  1. Paidat pyritään tuomaan Tammelaan stadionille noin tuntia ennen Ilveksen kotipeliä
  2. Toinen vaihtoehto on toimitus postitse, mutta silloin joudumme posti-, pakkaus- ja käsittelykuluina veloittamaan 2,5€ / yksittäinen tuote tai 5€ / useampi tuote samassa paketissa.

Paitojen toimitusaika on noin 1-2 viikkoa nìiden toimittajalta yhdistyksellemme ja tähän siis lisättävä päälle postin tai Tammelan stadionille tuomisen aika.

Tilaukset ja maksut

Paidat maksetaan aina etukäteen, eikä niitä toimiteta ennen kuin maksusuoritus näkyy tilillämme.

Maksumenettely

Lähetämme sähköisellä lomakkeella vastaanottamistamme tilauksista sähköpostilla kuittauksen, jossa vielä vahvistamme maksettavan summan, tilinumeron ja mahdollisuuksien mukaan toimitusajan ja paikan, mikäli kyseessä ei ole postitoimitus.

Kun olet sähköisen tilauslomakkeen lähettänyt, maksa tuotteen/tuotteiden hinta tilillemme FI29 5732 0920 1287 29 ja merkitse viestiksi esimerkiksi “logotuote/Pikee”

Jos tilaat useamman kuin yhden tuotteen, selkeintä on lähettää uusi sähköinen lomake tai vaihtoehtoisesti merkitse lomakkeen “Lisätietoja”-kohtaa riittävän selkeästi ja yksiselitteisesti tilattavat määrät, mallit, koot, värit ja tieto siitä, onko kyseessä miesten vai naisten koko.

Lisätiedot

Lisätietoja tuotteista, hinnoista ja toimitusasioista saat sähköpostitse ilvesikuisesti@gmail.com tai yhdistyksen toimistolta sen aukioloaikana ti-to 12:00-15:00. Kaikki Ilves Ikuisesti -tuotteet ovat vain Ilves Ikuisesti ry:n jäsenille.

Ennakkotilauslomake

Täytä huolellisesti lomakkeella pyydetyt tiedot.

Jaa tämä

Juttuarkisto

Selaa ja lue vanhoja julkaisuja täällä…

Etsi sivuilta

Linkit

© Ilves Ikuisesti ry 2020 | Sivuston toteutti Mika Pitkänen