ILVES IKUISESTI RY vieraili Turussa 23.09.2023 perheiden kanssa perhematkalla sekä jäsenien kanssa perinteisellä vieraspelimatkalla

23.09.2023 oli päivä, joka jää historiaan sillä tehtiinhän ensimmäinen Ilves Ikuisesti perhematka, joka oli tarkoitettu vain lapsiperheille. Mukaan aikuiset eli lapsien vanhemmat sekä isovanhemmat pääsivät vain, jos heidän lapsi tai lapset olivat matkalle ilmoittautuneet mukaan.

Ajatus syntyi minulle, miksei lapsetkin pääsisi vieraspelimatkalle aikuisten kanssa, ja siitä tämä sai alkunsa. Matkalla poikkeuksellista oli se, että tämä matka ei vaatinut jäsenyyttämme ja se oli kaikille avoin ja vieläpä hyvin edullinen ja saman hintainen olit jäsen tai et.

Mukaan kyselin yhteistyökumppaneita niin yksityisiä kuin yrityksiä, jotka yhdistyksen kanssa yhdessä osallistuisivat kuluihin. Mukaan lähti toistakymmentä ja näin alkutyö oli matkalle saatu aikaan.

Reilun sadan matkalaisen kanssa kokoonnuttiin ensin Hotelli Tornissa sijaitsevaan PajaBar ravintolaan, jossa siipibuffet loistavan ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa oli valmiiksi laitettu odottamaan matkalaisia. Valintana oli myös hampurilaisateriat sekä jäsenkortillamme hyvät edut jäsenillemme juomista. Etkoille osallistui myös perinteiselle matkallemme osallistuneet jäsenemme, joille oli oma linja-auto varattu, siis eri kuin perhematkalaisille.

Sanna Keipilä maalaili lapsille kasvomaalauksia ja lapset saivat myös kiekkobussin sponsoroimat pienet Ilves liput heilutettaviksi matkalle sekä K-Kauppias Mikko Valtosen lahjoittamat tripit ja Fazerin siniset suklaapatukat. Ilvekseltä saatiin jokaiselle lapselle vielä yksi lippuvoucher omavalintaisen kotiotteluun Nokia Areenaan.

Itse matkat sujuivat hyvin iloisesti lapsien puheensorinaa kuunnellen. Peli oli hieno tapahtuma mutta kokonaisuus siitä jäi monia surettamaan sillä pikkufanit eivät nähneet yhtäkään Ilves maalia hävityssä 3-0 ottelussa. Maria Korhonen TPS-organisaatiosta oli itse järjestänyt meille loistavat paikat Areenassa, joten jokainen meidän matkassa olleista pystyi peliä hyvin seuraamaan.

Matkalle oli selvästi tilausta ja niinpä Ilves Ikuisesti ry tuleen ehdottomasti tekemään uuden perhematkan jälleen syksyllä 2024. Kuitenkin ensi kerralla valitaan peli, jonka alkamisajankohta on kello 17:00 sillä nuorimmat jo nukahtivat tulomatkalla ja äidit saivat pikkufaneja herätellä Tampereella. Tosin oli nuoria myös, joiden iloinen puheensorina kuului koko paluumatkan ajan myös.

Kiitoksia oikein paljon myös Pauli Keipilä perinteisen jäsenmatkamme vetämisestä sekä kaikille jäsenille, jotka mukana olitte. Jäsenemme seurasivat ottelun eri katsomosta, kuin perhematkalaisemme.

Kiitän omassa linja-autossani avustajana ollutta Marja Virtasta sekä kuljettaja Anttia / Atro Vuolle Oy oikein paljon. Linja-auto no:2 vetäjä Sanna Keipilää ja avustaja Jenni Keipilää sekä kuljettaja Jiriä / ATRO Vuolle Oy oikein paljon. Kaikkia matkalla olleita pikku Ilveksiä ja heidän vanhempiaan oikein paljon. Hotelli Torni PajaBar henkilökuntaa / Etta Sinisaloa oikein paljon. TPS Turku/ Maria Korhosta oikein paljon.

Sekä seuraavia mainoksessa esillä olevia matkan mahdollistajia Ilves Ikuisesti yhdistyksen kanssa:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiittäen oikein paljon,

Marko Iso-Mustajärvi ry

Kuvat ja teksti: Marko

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry