Ilves Ikuisesti ry

Ilves Ikuisesti on nimensä mukaisesti ikuisesti Ilvestä kannattavien fanien yhdistys, jonka perusti Marko Isomustajärvi. Tuolloin lähes 600-henkisestä Facebook-ryhmästä löytyi noin 100 halukasta ilmoittautumaan yhdistyksen jäseniksi. Tällä hetkellä (4.1.2018) Facebook-ryhmässä on n. 3750 jäsentä. Yhdistys kannattaa ja tukee Ilvestä kaikissa lajeissa ja aina positiivisin mielin. Nykyään Ilves Ikuisesti ry on myös Ilves ry:n virallinen kannattajayhdistys. Niin ikään olemme Ilves-Hockey Oy:n pienomistaja.

Ilveksen yhteistyökumppanina olemme myös sitoutuneet noudattamaan Ilves ry:n arvoja, joita ovat: Välittäminen • Ilo • Taito • Avoimuus • Terveet elämäntavat

Ilves Ikuisesti ry:ssä on jo 525 jäsentä (tilanne 4.1.2018). Liity sinäkin!

Yhdistyksellä on myös vireää harrastustoimintaa eri lajien osalta. Pelataan jääkiekkoa, jalkapalloa, salibändyä (tai ehkä meidän kohdalla tuo sähly on osuvampi ilmaus), koripalloa ja heitetäänpä myös petankkia.

Seuran ensimmäinen osallistuminen urheilutapahtumiin oli Reiska-Höntsyn MM-kisat Tampereen Koulukadun kentällä keväällä 2016. Toisen kerran siihen osallistuimme maaliskuussa 2017.

 

Jaa tämä

Juttuarkisto

Selaa ja lue vanhoja julkaisuja täällä…

Etsi sivuilta

Linkit

© Ilves Ikuisesti ry