Vesa Kainulainen putsasi palkintopöydän viidensissä kiertopokaali-Golf kisoissa Sastamalan Pirunpellossa

Viidennet Ilves Ikuisesti ry:n kiertopokaalikisat Golfin parissa pelattiin  23.8.2020 Sastamalan Pirunpellossa. Sää oli hyvin vaihteleva ja sadekuuroiltakaan ei vältytty. Pirkanmaan ehkä vaativin kenttä oli hienossa kunnossa ja kisa oli hyvinkin tiukka.
Viime vuoden voittaja Mikko Soranummi taipui tiukasti uudelle Ilves Ikuisesti ry:n Golf-mestarille, joka on vuonna 2020 Vesa Kainulainen. Vesa korjasi muutenkin melkein koko palkintopotin, sillä hänellä oli paras SCR sekä lähemmäs lippua avaus.

Kisat ovat jo muodostuneen perinteiseksi sillä ensimmäiset järjestettiin yhdistyksen perustamisvuotena 2016. Sen aikaisesta kisasta oli myös kisan voittaja Tiina Heikkilä mukana ja pelasikin samassa ryhmässä Vesa Kainulaisen, Markku Haapalan sekä Kaj Kärkölän kanssa. Koko kolmikko kehuikin, kuinka oli hieno seurata Vesan peliä mutta komeastihan he kaikki pelasivatkin ja jokaisella on jo pitkä kokemus golfaamisesta.

Ilves Ikuisesti ry onnittelee uutta mestaria oikein paljon ja samalla toteankin, että joka vuosi pytyn on nostanut ilmaan uusi voittaja. Tällä kertaa olikin taistelu todella tiukkaa sillä helpolla ei viime vuoden mestari Mikko Soranummi pokaalista luopunut ja jäi samalla pistemäärällä toiseksi.

Omassa lähdössäni pelasi myös hienon kisan pelannut Raimo Levula.  Raimon peli oli nousujohteista ja ilman ensimmäisen kierroksen herpaantumista muutamassa lyönnissä olisi saattanut myös olla aivan samoissa pisteissä. Raimo kumminkin sai palsamia haavoihin pisin draivi lyönnistä. Naisista parhaiten sijoittui Riitta Rajala ja oli aivan hilkulla myös pronssimitalista.

TULOKSET KUUDEN KÄRKI:

1) Vesa Kainulainen Vanajanlinna Golf&Country Club 35p.
2) Mikko Soranummi Club 35p.
3) Raimo Levula Alastaro Golf 32p.
4) Riitta Rajala Golf Pirkkala 31p.
5) Tiina Heikkilä Tammer Golf 28p.
6) Hannu Eronen Pirkanmaan Golf ry 28p.

Paras SCR: Vesa Kainulainen 87 lyöntiä
Lähimmäs lippua: Vesa Kainulainen 346cm
Pisin draivi: Raimo Levula

Ilves Ikuisesti onnittelee oikein paljon Vesa Kainulaista sekä kaikkia palkintosijoille päässeitä. Samalla kiittää oikein paljon yhdistyksen kisassa pelanneita jäseniä. Seuraavaksi 2021 Nokia (River)

AIKAISEMMAT VOITTAJAT:
2016 Tiina Heikkilä
2017 Pasi Rouhiainen
2018 Marianne Rouhiainen
2019 Mikko Soranummi

Kiitoksia Sastamala Pirunpelto! Kenttä oli todella hienossa kunnossa. Kiitos myös palkintojen valmistaja Pokaalipojat / Nelli Eskola.

Kisan palkinnot sponsoroivat seuraavat yritykset/ henkilöt, joista oikein paljon kiitoksia.

  • Scandic / Kirsi Myllymäki – Mattila
  • Hotelli Torni ravintolat / Etta Sinisalo
  • Ravintola HOOK / Juha Vuorio
  • Power / Pasi & Marianne Rouhiainen
  • Ilves Ikuisesti ry

 

Marko Isomustajärvi

 

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry