Mies kotisivujemme takana – Markus Kosonen

Mies uudistuneiden kotisivujemme takana on alan kovanluokan ammattilainen, Markus Kosonen.

Tamperelainen media-alan ja urheilun monitoimimies

Markus kertoo työstään ja monipuolisista harrastuksistaan.

-Olen paljasjalkainen tamperelainen media-alan moniottelija. Työkseni teen pääasiassa elokuvia, videoita ja verkkosivuja oman tuotantoyhtiöni Karisma Filmsin kautta, sekä opetan samoja aiheita Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksessa (TAKK). Harrastan jääkiekkoa, jalkapalloa ja salibandyä joista kahta ensimmäistä olen pelannut nuoruudessani Ilveksessä.

Ilmaisprojekti rakkaudesta Ilvekseen

Kun Markukselta tiedustelee, miten ja miksi hän lähti tällaiseen pro bono -projektiin eli halusi antaa osaamisensa kotisivujemme uusimiseen veloituksetta, hänen vastauksessaan korostuu rakkaus Ilvekseen.

– Ilves on itselleni yksi rakkaimmista asioista. Tapanani on tehdä vuosittain ilmaisprojekteja kannattamilleni tahoille.

Ammattilaisen silmin katsottuna vanha Ilves Ikuisesti -sivusto kaipasi kohentamista.

– Ikuisesti Ilves ry:n sivuston kuntoon laittaminen tuli heti mieleen kun näin vanhan. Ilves on antanut minulle paljon, ja tällä tavoin voin osaltani kunnioittaa perinnettä ja myös antaa jotain takaisin.

Ilvestä kaiken ikää 

Markus on kirjaimellisesti ollut Ilves aivan syntymästään saakka – ja suhde jatkuu entistä vankempana edelleen

– Kun synnyin vuonna 1983, isäni ilmoitti minut Ilveksen organisaatioon 15 minuuttia syntymän jälkeen. Olen ollut koko ikäni Ilves, ja varmasti myös tulen olemaan. Joukkueurheilun kautta opitut taidot ovat olleet avain elämässä pärjäämiseen ja sosiaalisten suhteiden kehittämiseen.

Arvomaailma antaa eväitä kaikille elämänalueille.

– Urheilussa saadun arvomaailman kautta koen itsevarmuutta pärjätä tehtävässä kuin tehtävässä. Lähes kaikki elämässä on lopulta tiimipeliä, ja rakkaus sitä kohtaan on rahalla saatavia vastikkeita suurempi, kuten Ilves-perhe.

Lauri Marjamäen valmentama toiminnan mies

Yrittäjänä Markus on oppinut arvostamaan joukkueurheilun tuomia oppeja.

– Olen yrittäjäluonne ja toiminnan mies – aina tekemässä ja toteuttamassa kaikenlaista. Olen oppinut suurimmat asiat joukkueurheilusta Lauri Marjamäen valmennuksessa, toimiessani 3 vuotta hänen kapteeninaan Koo-Veen junioreissa ja leijonapaidassa. Koko ajan paremmaksi tuleminen oli asenne joka Latelta tarttui mukaan.

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry