Kespro Tampereen tukku Ilves Ikuisesti ry:n pääyhteistyökumppanina

“Kespro on Kesko Oyj:n omistama tukku, jolla on Suomen laajin foodservice-alan tukkuvalikoima. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkuudet. Noutotukkumme palvelevat sinua ympäri Suomea, lisäksi Keskon koko Suomen kattava logistiikka- ja jakeluverkosto toimittaa tilaamasi tuotteet perille toimitettuna. Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Tarjoamme laajan, laadukkaan, varmuudella toimitettavan ja hinnaltaan kilpailukykyisen tukkuvalikoiman – ja sen lisäksi verrattoman palveluasenteen. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.”

Teksti on suoraan kotisivuiltamme kespro.com ja kiteyttää hyvin liiketoimintaamme. Kespro Tampereen tukku palvelee asiakkaitamme Nekalassa ja Ilves Ikuisesti tehdyn yhteistyösopimuksen myötä myös yhdistyksen jäseniä.

Kun yhteistyö julkaistiin, kerroimme mahdollisuuksista mitä Kespro yrityksenä voi jäsenille tuoda. Meiltä tosiaan saa tuotteet helposti ja läheltä niin isompiin perhejuhliin, illan dinnereihin kuin kaveriporukan sauna-iltaan.

Korona tilanne on aiheuttanut myös tukussamme toimenpiteitä joilla turvataan niin asiakkaiden kuin henkilökuntamme turvallisuutta ja terveyttä. Ohjeet tukussamme ovat hyvin samankaltaisia kuin mitä valtiovalta on asettanut eli käsihygieniasta huolehtiminen, turvavälit ja sairaana ei tulla töihin eikä ostoksille.

Oma toimenkuvani tukussa on logistiikkapalvelupäällikkö, työnkuvaan sisältyy mm. Tukun keräilystä sekä kuljetuksista vastaaminen…tietenkään hyvää asiakaspalvelua unohtamatta. Minua voi aina tulla tukussa nykäiseen hihasta jos tarvitsee apua tuotteidemme kanssa.

Toivotan kaikki yhdistyksen jäsenet tervetulleiksi ostoksille tukkuumme, jossa asiantunteva henkilökuntamme auttaa mieluusti löytämään ratkaisuja vaikka kysymykseen “mitähän sitä tänään kokkailisi?”

Yhteistyöterveisin.

Mikko Viljakka

Ps. Pitäkäähän tässä tilanteessa itsestänne ja läheisistänne hyvää huolta.

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry