Ilves Ikuisesti ry kävi Myrskyä moikkaamassa Jyväskylässä 12.3.2022

Kauden 2021-2022 runkosarjan viimeinen vieraspelimatka suuntautui Jyväskylään, jossa Ilves Ikuisesti ry myös yöpyi Scandic Stationissa.  2021-2022 runkosarjan vieraspelimatkat päätettiin isolla joukolla, sillä mukana jäsenien lisäksi oli kannatusjäseniä sekä kumppaneita. Kaiken kaikkiaan 85 matkalaista lähti kahdella linja-autolla matkaan vanhalta kirkolta 12.03.2022 kello 10:30:tä.

Totuttuun tapaan poikettiin Hakasen herkulliset sämpylät ja kahvit / teet hakemassa Nekalan leipomolta. Matkalla mennessä oli pientä tarjoilua ja tutut kisailut autossa. Meno- ja tulomatkalla pidettiin pienet tauot myös. Lisänä menomatkalla oli todella vaikeahko tietovisa Jari Vainion pitämänä, jonka voittivat joukkue Hakanen Janne & Ulla, josta iso kiitos Jarille sekä onnittelut voittajakaksikolle. Tampereella takaisin olimme sunnuntaina 13.3.2022 kello 14:30.

Ennen peliin lähtöä pidimme tilaisuuden hotellin ravintolassa, jossa skoolattiin Ilves Ikuisesti yhdistykselle sekä Suomen menestyneimmälle jääkiekkoseura Ilvekselle. Alun perin myös tässä tilaisuudessa oli tarkoitus julkaista kahdeksas kunniajäsenemme mutta sen julkaisu siirrettiin syksyyn. Mainittakoon jo tässä vaiheessa, että kahdeksas kunniajäsenemme on Epe Helenius ja virallinen julkaisu tapahtuu syksyn aitiopelissämme siellä olleiden kesken. Tilaisuus ei kuitenkaan päättynyt pelkkiin skoolauksiin vaan samalla arvottiin komeat palkinnot. Pääpalkinnon, jonka oli lahjoittanut 2016 vuodesta asti jäsenenämme ollut Matti Pihkala, voitti Jyrki Viitala. Pääpalkintona oli Ilves 90v juhlataulu numero 27 ja takana tietenkin Petri “Konna” Kontiolan nimikirjoitus. Onnittelut Jyrki!

Itse hallissa oli mahdollisuus ollut ostaa perusliput tai vip-liput matkallemme. Peruslipuilla istuttiin B1 -katsomossa ja vip-lipuilla olimme komeasti 30 henkilön aitiossa, johon kuului komeat alkumaljat, ruokailu, herkullisella leivoksella jälkiruokakahvit ja loistava tunnelma. Tästä kuuluukin iso kiitos Jypin loistavalle myyntipäällikkö Kalle Koskiselle ja toimistosta Mia Wilmannille, joka liput toi meille hotellille asti.

Itse peli sitten oli hermoja riistävä, sillä selvät 0-3 sekä 2-4 johoasemat meinasi kääntyä, jopa tappioksi rankaistuslaukauksen onnistuessa. Mutta tällä kertaa onni oli meidän puolellamme ja jatkoajalla hieno joukkueemme otti 4-5 voiton ja samalla sen johdosta jatkaa liigan kärjessä.

Pelin jälkeen osa riensi kaupunkille, osa meni suoraan nukkumaan ja osa jäi hotellin ravintolaan ruokailemaan. Kokonaisuudessaan jälleen kerran loistava reissu, jonka mahdollisti meidän hienot jäsenet, kannatusjäsenet sekä yhteistyötukijat. Voi vain todeta, että on meillä hieno yhdistys ja siitä iso kiitos kaikille.

Lopuksi haluan kiittää oikein paljon Kirsi Myllymäki-Mattilaa alkumaljojen sekä ravintolatilojen järjestämisestä / sponsoroinnista, osan linja-auton juomista sponsoroinutta K-Kauppias Mikko Valtosta, Hakasen leipomoa sekä Atro Vuolle Oy:tä ja heidän loistavia kuskejaan Petriä ja Anttia. Kiitän / kiitämme myös oikein paljon kaikkia mukana olleita jäseniä, kannatusjäseniä sekä kumppaneita.

Lisää kiitoksia toisessa linja-autossa isäntänä toimineelle Lasse Toivalle ja Lassea auttaneille Pirjo Ervastille sekä Marja Virtaselle. Omassa linja-autossa kiitoksia Pauli Keipilälle avusta ja viimeisenä isosti kiitetään seuraavia sponsoreita arpajaisvoitoista:

 • Matti Pihkala
 • Scandic / Kirsi Myllymäki-Mattila
 • Hakasen leipomo / Janne sekä Petteri Hakanen
 • Lasse Toiva
 • Päivi Jantunen
 • Ilves Ikuisesti ry
 • Sanser / Juha Ristimäki
 • Power / Jouni Salminen
 • Oskar Soljamo
 • K-Kauppias Mikko Valtonen
 • Kiekkobussi / Juha Koskiniemi

 

Seuraavaksi playoffs-matkat, joten tervetuloa mukaan matkoillemme / tapahtumiin.

 

Terveisin,

Marko Iso-Mustajärvi

Ilves Ikuisesti ry puheenjohtaja / perustaja

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry