Mukana Ilveksen liigakauden avajaistapahtumassa

YHTEISTYÖKUMPPANIEN AVAUSTILAISUUS

Ilves-Hockey Oy kutsui perinteiseen tapaan tärkeimmät yhteistyökumppaninsa avaustilaisuuteen Hakametsän jäähalliin 18.8. Ilves-HPK -ottelun yhteyteen. Puheenjohtajamme Marko Isomustajärvi on kuulunut kutsuttavien listalle jo useamman vuoden ajan ja tällä kertaa myös allekirjoittanutkin pääsi mukaan.

Ilves-Klubilla meitä oli vastassa Risto Jalo, Jukka Hirsimäki sekä Timo Lehtinen eli organisaation ylin johto. Kädestä pitäen he toivottivat meidät tervetulleiksi ja viihtymään kanssaan.

Ilta aloitettiin nauttimalla seisovan pöydän herkuista, joita olikin runsaasti saatavilla. Ruokailun ohessa keskusteltiin luonnollisesti Ilveksestä monissakin eri yhteyksissä.

PUHEENJOHTAJAN AVAUS SEKÄ PÄÄVALMENTAJAN PUHEENVUORO

Ilves-Hockey Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jyrki Seppä aloitti puheenpidon kertoen ensin hieman omasta taustastaan ja kevään omistajavaihdoksen mahdollistaneesta strategioista. Hän myös esitteli sekä muun hallituksen jäsenet, että organisaation työntekijät. Seppä myös hiukan avasi meille nykyistä toimintastrategiaa, joka lähtee nostamaan Ilvestä takaisin aivan huipulle. Aluksi laitetaan talouspuoli kuntoon, jotta pystytään jatkossa keskittymään paremmin esim. joukkueen rakentamiseen. Tämän hetkistä joukkuetta voi pitää Uuden Ilveksen näköisenä joukkueena, raikas, nälkäinen ja valmiina haastamaan kaikki muut!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Päävalmentaja Karri Kivi tuli myös kertomaan joukkueen kuulumisia omaan persoonalliseen ja positiiviseen tyyliinsä. Karri kehui joukkueen asennetta kesän harjoituksissa. Hän myös totesi, että joukkue on varsin nuori, mutta samalla erittäin potentiaalinen ja yllätysvalmis. Joukkueessa on hyvä henki, vaikka samoista pelipaikoista kilpailevat useatkin pelaajat. Illan vastustajaa HPK:ta Karri kehui kovasti ja kertoi heidän pelaavan raikasta kiekkoa sekä olevan yksi mitalisuosikeista alkavalle kaudelle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PELAAJAHAASTATTELUJA

Ensimmäisellä erätauolla nautittiin, paitsi Hakasen leipomon upeasta Ilveskakusta kahvin kera, myös Sami Sandellin haastattelusta. Ässä kertoili odottavansa tulevaa kautta vesi kielellä ja toivovansa olevan pelaavassa kokoonpanossa myös keväällä. Hiukan hämmästellenkin hän kertoi olevansa ensimmäistä kertaa tilanteessa, jossa hän on yksi joukkueen vanhimmista pelaajista. Hän kehui kovasti joukkueen nuoria pelaajia ja ennusti läpimurron tekevän tällä kaudella Jarkko Parikan sekä Topias Haapasen.

Toisella erätauolla vieraaksi saapui Otto Koivula, joka pienen loukkaantumisen vuoksi oli sivussa illan ottelusta. Samalla kun Otto kertoili tavoitteestaan olla yksi liigan kärkipelaajista, me herkuttelimme maittavilla höyrymakkaroilla.

Ottelun jälkeen haastateltavaksi saapui kaikki joukkueen uudet pelaajat, jotka kertoilivat kuulumisiaan sekä sopeutumistaan Tampereelle. Kaikki ulkopuolelta muuttaneet kertoivat, että tiukka harjoittelu on verottanut mahdollisuutta tutustua kaupunkiin, mutta joukkueen ilmapiiriä he kovasti kehuivat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KUMMIPELAAJA ILVES IKUISESTI RY:LLE

Illan päätteeksi Ilves Ikuisesti ry solmi sopimuksen yhden kummipelaajan saamiseksi alkavalle kaudelle. Tästä tiedotamme alkuviikosta lisää, mutta kyseessä on nuori ja lupaava pelaaja. Hänen pelipaitaansa tulee selkeästi esille Ilves Ikuisesti, kuten myös Ilves.com:n verkkosivuille. Jälleen yksi hieno ja merkittävä tapa tukea Ilvestä!

HIUKAN ASIAA PELISTÄKIN

Itse ottelu oli erittäin vauhdikas ja jopa yllättävänkin aggressiivinen. Pariinkin otteeseen HPK:n pelaajat halusivat ottaa roolia ja aloittivat ihan nyrkkitappelutkin, mutta onneksi vältyttiin muuten rumilta otteilta. Ilveksen riveistä kuitenkin loukkaantuivat sekä Joona Ikonen että Tapio Laakso. Ilveksen luistelunopeus oli kaunista katseltavaa ja kunhan kiekko alkaa pysymään paremmin mukana, niin saamme nauttia hienoista peleistä läpi kauden. Allekirjoittaneeseen teki suuren vaikutuksen nuori Topias Haapanen, joka on todellinen nuoren Ilveksen prototyyppi. Juonikkuutta ja pehmeitä käsiä löytyy yllin kyllin ja tässä pelissä hänen upea syöttönsä Juho Liuksialan maaliin oli kaunista katseltavaa. Uskon että tämä parivaljakko tulee tekemään tuhojaan myös liigassa moneen otteeseen.

Kuvat: Marko Isomustajärvi

Teksti: Mika Laakso ja Marko Isomustajärvi

 

 

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry