Ilves Ikuisesti -taustavoimat

Jotta yhdistyksemme toiminta olisi mahdollista, tarvitaan luonnollisesti jäsenistö. Sen lisäksi tarvitaan aina joukko aktiivisia tekijöitä, jotka innostavat, suunnittelevat, toteuttavat ja kehittävät päivittäin toimintaamme.

Esittelemme joitakin tästä taustaporukasta kuvin ja lyhyin “toimenkuvin”. Osa heistä on yhdistyksemme hallituksen jäseniä, osa muulla tavoin kiinteästi mukana tekemisessämme.

Aktiiveja ja taustavoimia

Marko Isomustajärvi

Marko on mies koko tämän Ilves Ikuisesti -idean, facebook-ryhmän ja yhdistyksen takana. Hän on myös yhdistyksemme puheenjohtaja. Hänen toimenkuvansa kattaa lähes kaikkea mahdollista alkaen yhteydenpidosta kumppaneihimme, joista tärkeimmät ovat tietenkin Ilves ry. ja Ilves-Hockey Oy.

Niin ikään facebook-ryhmän jatkuva päivittäminen ja tuotemyynti siihen liittyvine monine vaiheineen kuuluvat hänelle. Samoin matkojen ja tapahtumien järjestelyt ovat pääosin hänen hoidossaan. Hänellä on myös päävastuu yhdistyksen taloudenpidosta eli lyhyesti ” viisi virkaa, kuusi nälkää”.

Marko Isomustajärvi

 

Jorma Hytönen

Jorma Hytönen on toinen kova lenkki yhdistyksemme hallituksessa ja hän hoitaa mm. jäsenkorttien tilaukset ja toimitukset. On myös Golf-ryhmämme aktiiveja. Luistimetkin pysyvät tarpeen tullen jalassa.

Jorma Hytönen

Mika Laakso

Mika Laakso on hallituksen jäsen, yhdistyksen sihteeri ja toimii lisäksi jalkapallon kotiotteluissa fanijoukon vetäjä Itäpäädyn porukan mukana.

Mika Laakso

 

Topi Teisko

Topi on yhdistyksen hallituksen jäsen.

Topi Teisko

 

Harri Holli

Harri “Hopa” Holli on yhdistyksemme kunniajäsen, jonka positiivinen olemus on avannut meille hyviä yhteyksiä moniin suuntiin Ilves-yhteisön sisällä, mutta myös muualle. Häntä voisi luonnehtia Ilves Ikuisesti -yhdistyksen PR-päälliköksi.

Harri “Hopa” Holli

 

Harri Holm

Harri Holm on yhdistyksen toimintaryhmän jäsen

 

Webmasterit Mika Pitkänen ja Matias Lahtinen

Mika Pitkäsen esittely

Matias Lahtisen esittely

 

Uudetkin aktivistit tervetulleita

Vaikka esitelty aktivistien joukko on kokonaan ns. äijäporukka, ei se tarkoita sitä, etteikö myös naispuolisille tai nuoremmille miespuolisille innokkaille tekijöille löytyisi yhdistyksestämme erilaisia mielenkiintoisia tehtäviä.

Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta Ilves Ikuisesti -hengessä ja sinulla on jotakin sellaista osaamista, jotka haluaisit meille tarjota, älä epäröi olla yhteydessä vaikka Markoon sähköpostilla isomusta@kolumbus.fi  tai puhelimitse puh.040 – 664 1365.

Tälläkin hetkellä meillä on erillisissä vapaaehtoistehtävissä henkilöit, mm. valokuvaajana Pauli Keipilä ja uusien kotisivujemme tekijänä Markus Kosonen.

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry