Liiga-ukko ja Ilves ikuisesti yhteistyöhön – jäsenistölle etuja

Ilves-Ikuisesti ry sekä Looru/Jari Mäkipää(Liiga-ukko) ovat tehneet yhteistyösopimuksen. Sen mukaan yhdistyksen jäsenet saavat Loorun Puutarhakadun liikkeestä kaikki omat tuotteet hintaan -15%.

 

 

Lisäksi Ilves-ikuisesti ry :n logo tulee jääkoneeseen näkyviin. Kaikki Ilves-Ikuisesti ry jäsenet voivat ostaa unikkituotteen eli omalla nimellä ja jäsennumerolla tilatun ukon. Ukon etupuolella on myös yhdistyksemme logo, joten tämä vain ry jäsenille. Hinnaltaan tuote on 20,00€ + postituskulut 5,90€ja osalla siitä tuetaan Ilves-Ikuisesti ry toimintaa.

Näistä omista ukoista tilauksia voi tehdä sähköpostitse osoitteella ilvesikuisesti@gmail.com ja ne toimitetaan valmistettavaksi Loorulle aina,  kun niitä on kertynyt 20 kappaleen erä.

Maksu ja tuotteen toimitus

Kun olet sähköisen tilauslomakkeen lähettänyt, maksa tuotteen hinta tilillenne FI29 5732 0920 1287 29 ja merkitse viestiksi “jääkiekon liiga-ukko” 
Tuote lähtee valmistukseen vasta sen jälkeen, kun maksusuoritus näkyy tilillämme.

Tilaa ainutlaatuinen henkilökohtainen liiga-ukkosi!

Siis täysin meidän oma ukkomme omalla logolla, nimellä sekä jäsennumerolla ja niitä valmistetaan vain yksi kappale jäsentä kohden joten tartu tilaisuuteen ja tilaa.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry