Henkilökuva – Matias Lahtinen

Olen Matias Lahtinen 21-vuotta ja omistan todella suuren Ilves-sydämmen.

Istun pyörätuolissa ja olen huomannut käydessäni kannustamassa kesät Tammelassa ja talvet Hakametsässä Ilvestä, kuinka suvaitsevaisia ja huomaavaisia muut kannattajat ovat pyörätuoli-kannattajia kohtaan, Ilvesläisyydessä otetaan huomioon kaikki kannattajat, olivat he pyörätuolissa tai ilman apuvälineitä liikkuvia. Arvostan todella paljon olla Ilvesläinen.

Harrastuksiini kuuluu jo mainitsemani Ilves-otteluissa käymisen lisäksi myös erityislapsille suunnatussa bändikerhotoiminnassa rumpujen soittaminen Liiga-kauden aikaan kerran viikossa. Kyseinen soittoharrastus on poikinut keikkoja Tampere-Talon pienestä salista aina Tampereen Pakkahuoneen/ Klubin lavoille saakka. Lisäksi harrastuksiini myös kuuluu konserteissa käyminen.

Tälle Liiga-kaudelle olen suunnitellut 7 vieraspelimatkaa itselleni, joista osa on samaan aikaan Ilves Ikuisesti ry:n vieraspelimatkojen kanssa, joten pääsemme tutustumaan paremmin siellä.

Pyörätuolissa istuminen myös omalta osaltani tarkoittaa sitä, että olen tällä hetkellä työnantaja avustajilleni, joten työnantaja-rooli on myös minulle tuttu.

Toivottavasti tavataan Tammelassa ja Hakametsässä peleissä ja olen erittäin kiitollinen päästessäni Ilves Ikuisesti Ry-tiimiin mukaan!

 

 

Jaa tämä

Juttuarkisto

Selaa ja lue vanhoja julkaisuja täällä…

Etsi sivuilta

Linkit

© Ilves Ikuisesti ry