Ensin Sport – Ilves ja sitten stand up -komediaa ravintola Hookissa 16.11.2019

Ilves Ikuisesti ry kokoontui erilaiseen vieraspeli-iltaan ravintola Hookiin 16.11.2019. Mukana oli noin 40 Ilves fania yhdistyksestä ja tunnelma oli totuttuun tapaan hyvä. Ravintolan henkilökunta – jälleen totuttuun tapaan – loihti herkulliset ruuat sekä tarjoilu pelasi kiitettävästi.

Itse ottelu oli tapahtumarikas ja vaasalaiset pelasivat loistavasti, mutta se ei riittänyt kovakuntoisen Ilveksen kukistamiseen. Ilveksen otteet valmennusvaihdon jälkeen ovat olleet uskomattoman kovat, sillä varsinaisella peliajalla ei olla hävitty kuin kerran ja voittolaukauskisan jälkeen kerran. Voittoja sen sijaan on tullut yksitoista, joista seitsemän putkeen ja näin ollen on Ilves tällä hetkellä liigan kovakuntoisin joukkue. Kausi lupaileekin todella hyvää Ilves Ikuisesti faneille ja huippumaalivahtikaksikkomme lisäksi koko joukkue on siinä vireessä, että odotukset kasvaa huippuunsa. Ketjut on saatu toimimaan, ylivoimapeli ja alivoimapeli on kuosissaan ja Eemelin vielä takoessa mustaa maaliin lähes joka ottelussa on tunnelma mahtava. Yksi illan kohokohdista oli ottelun selostajan Aleksis Ärjen, Telian tiimin ja Risto Finnemanin lähettämät terveiset yhdistyksen jäsenille Hookiin. Upeata mediajulkisuutta saivat sekä yhdistys että Hook. Suurkiitos tästä!

Ottelun päätyttyä osa väestä sai nauttia ravintoloitsija Juha Vuorion varaamassa pöydässä huippu stand upista urheiluselostajalegenda Tapio Suomisen johdosta. Tapsa veti hyvän keikan täpötäydelle ravintolalle ja tämä oli hieno kokemus. Tulevaisuudessa harkitsenkin, jos Tapsalla on aikaa, kutsua hänet johonkin yhdistyksemme tilaisuuteen vastaavanlaisen komediapläjäyksen esittämään. Kyseinen tilaisuus myös kuvattiin ja jossain vaiheessa se tulee ulos myös televisiosta Tapsasta kertovassa dokumentissa, näin ainakin ymmärsin. Kiitoksia Juha kutsusta ja Tapsa loistavasta keikasta.

Illan yhteenvetona voidaan todeta, että vietimme jälleen kerran mukavan illan yhdistyksen jäsenten kesken. Ilves oli kapellimestari minkä vuoksi näitä järjestetään ja lopputulos mahtava, joten iso kiitos Tampereen Ilves. Iso kiitos myös ravintola Hook sekä ravintoloitsija Juha Vuorio. Viimeisenä kiitän yhdistyksen jäseniä oikein paljon, sillä ilman teitä ei myös olisi näitä tapahtumia mitä järjestämme.

Seuraavan kerran olemme ravintola Hookin tunnelmissa sulattelemassa joulukinkkuja 28.12.2019 KooKoo-Ilves pelissä.

T.Marko

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry