ILVES IKUISESTI RY JÄÄKIEKKOKAUDEN PÄÄTTÄJÄISET YLÖJÄRVELLÄ 5.-7.5.23

ILVES IKUISESTI RY PITI JÄÄKIEKKOKAUDEN PÄÄTTÄJÄISET YLÖJÄRVELLÄ 5.-7.5.23

Ilves Ikuisesti yhdistys päätti jääkiekkokauden 2022-2023 reilu kahdenkymmenen jäsenen kanssa juhlien Ylöjärvellä. Paikalla valitettavasti ei enemmälle ollut tilaa ja mukaan mahdollistettiin nopeimmat ilmoittautujat, jotka 2022-2023 kaudella kiertelivät mukana yhdistyksen vieraspelimatkoilla. Kaiken kaikkiaan kauden aikana osallistui jääkiekon vieraspelimatkoille noin kaksisataa jäsentämme.

Marko halusi matkalaisia muistaa pitkästä kaudesta päättäjäisillä ja se mahdollistettiin kahdellekymmenelleviidelle jäsenelle, joista kymmenkunta saatiin myös majoitettua. Yhteistyökumppanimme Atro Vuolle Oy, eli Atron tytär, vuokrasi hienoa huvilaansa meille ja näin ollen kaikki oli valmiina päättäjäisille. Myös legendojen havinaa linja-auto alalla oli, sillä itse perustaja Atro Vuolle toi vieraat Vanhalta kirkolta Ylöjärven mökille.

Mökillä emännöi ruokailun osalta Marja Virtanen herkullisen nakkikeiton ja itse leivotun leivän merkeissä. Kahvihetki koettiin suussa sulavan, Piia Hyttisen tekemän, suklaakakun voimin ja huuhdottiin kahvin ja konjakin merkeissä. Musiikista vastasi ammattitaidolla DJ. Juissi eli Juha Koivunen, joka kaikille Ilvesläisille on hyvin tuttu näky Ilveksen kotiotteluissa. Jussihan seuraavaksi soittelee MM-kisoissa kisateltalla, jossa voit Suomen parhaan dj:n tavata.

Muutama uskalias käväisi uimassakin päivän aikana, jonka jälkeen oli hyvä lämmitellä rantasaunassa. Itse mökissä oli edustussauna, sekä terassilla poreallas, joten puitteet olivat hienot. Kimble-turnauksen vei Juha Virtanen, joka sen myötä voitti komean Kiekkobussin, sekä Ilves Ikuisesti yhdistyksen sponsoroiman Suomi-fanipaidan. Himmeämmät mitalisijat veivät Piia Hyttinen sekä Pirjo Ervast, joille yhdistyksen sponsoroimat liput MM-kisoihin yhteen otteluun annettiin. Arvonnassa Scandicin/Kirsi Myllymäki-Mattilan lahjoittama kiitoshotellikortti Markolle arvottiin Kirsin luvalla mukana olleille ja sen voitti Jani Saaristo. Valitettavasti ensimmäinen arpa oli osunut Kari Velloselle, mutta hän ei ollut paikalla juuri silloin ja niin arvottiin uusi, koska kukaan ei tiennyt Karin voittoarvasta. Karin saavuttua paikalle lupasi Marko tiedustella vielä, jos olisi mahdollista Karillekin saada lahjakortti.

Ilta jatkoi loistavan menon myötä ja suurimmaksi hitiksi nousi Tommi Läntisen Via Dolorosa. Keittiössä touhunneet Marja ja Piia valmistivat iltapalaksi todella herkullisen kana/pastasalaatin ja Ervastin Timo grillasi Kari Vellosen kanssa makkarat. Näin voidaankin todeta se, ettei kukaan nälkäiseksi voinut jäädä. Viimeiset lähtivät yhden maissa yöllä jättäen kymmenkunta muuta mökille yöksi jäävää jäsentä vielä viettämään aamutunneille saakka pippaloita. Aamukahvin ja aamupalan laitosta vastasivat Kari & Kirsti sekä Ervastin Pirjo. Toki tässä voidaan paljastaa, että muutama jäsen kanssani tuli jo perjantaina, kun siihen mahdollisuus tuli. Näin Reijon Lammen sekä Juhani Ihamäen kanssa päästiin perjantaina testaamaan sauna, poreallas sekä grilli.

Todella paljon kiitoksia kaikille jäsenille, keittiöemännille/makkarapaistajille, dj.Jussille, Atro Vuolle Oy:lle, Scandic/Kirsi Myllymäki-Mattilalle, Kiekkobussi/Juha Koskiniemi sekä Atro Vuolle/Annelle.

Tästä tulkoot vakio joka kauden päätteeksi yhdistyksemme jääkiekkomatkailijoille!

Kiittäen Marko Iso-Mustajärvi

Ilves Ikuisesti ry puheenjohtaja / perustaja

 

Teksti: Marko

Kuvat: Marko, Reijo

Artikkelin kokosi: Reijo

 

KUVAKIMARAA:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teksti:  Marko Iso-Mustajärvi

Kuvat: Marko, Reijo

Artikkelin kokosi: Reijo

 

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry