Ilves Ikuisesti ry mukana 18.08.19 Hämeenpuiston puistofiestassa ja 21.08.19 Särkänniemen Ilves-päivillä

18.08.2019 Ilves Ikuisesti ry osallistui omalla osastollaan Hämeenpuistossa puistofiestassa. Hämeenpuisto oli täyttynyt koko matkaltaan lukuisista eri näytteilleasettajista ja esittelyistä, joista yksi oli Ilves Ikuisesti.
Ilves Ikuisesti pisteessä tuotiin esille tietoa yhdistyksestämme ja esiteltiin joitakin yhdistyksen jäsenille tarkoitettuja tuotteita.

Osastollamme kävijämäärä oli vilkas ja mielenkiintoa herättivät yhdistyksen toiminta, niille jotka eivät olleet tieneet meidän olemassa olostamme ja monelle jo entuudestaan yhdistyksen tietäneille. Osalle oli yllätys, kuinka laajasti toimimme koko Ilveksen ympärillä lajissa, kuin lajissa. Matkojemme monipuolisuus, yhteistyökumppaneidemme tarjoamat edut kuten yhdistyksen olivat asia josta oltiin erittäin tyytyväisiä keskusteluissa.

Yksittäisistä tuotteista jäsenillemme linnun pöntöt olivat hyvinkin mieluinen yllätys osastollamme käynneille. Lasse Toiva valmistaa ne ammattitaidolla ja hyvin edullisesti.

Tuotteemme taasen valmistaa Sanser, joten laadusta ei myöskään tingitä. Kyselylaatikkoon oli nimensä raaputtanut yli 300-kävijää, joten Lasse Toiva, Minna Joutsi, Pirjo Ervast, Timo Ervast sekä Minna Käkönen olivat hyvinkin kiireisiä koko tapahtuman ajan.
Hieno kokemus oli olla täällä mukana ja tulevaisuudessa tulemme yhä enemmän olemaan vastaavanlaisissa tapahtumissa mukana.

21.08.2019 Ilves Ikuisesti ry kokosi pisteensä Särkänniemen tapahtuma-aukiolle Ilves-päivän ajaksi, jonne saapui 10 000 Ilves-perheen jäsentä. Mukana oli myös monia näytteilleasettelijoita, joista Ilves Ikuisesti sai kunnian toimia yhtenä. Paikalla oli niin jalkapallon tuoreet Suomen Cup-mestarit kuin myös tulevan Liiga-kauden pelaajat. Heidän lisäksi paikalle saapui myös naisten jääkiekko- ja jalkapallojoukkue sekä naisten & miesten Futsal-joukkue ja Ringeten edustusjoukkue. Ilves oli monilajiseurana läsnä tässä Ilves ry:n järjestämässä juhlassa.

Pisteellämme kävi pieni kuhina, sillä arvoimme myös täällä kuin myös Hämeenpuistossa kumppaneidemme Ilves Hockey Oy:n ja Ilves Edustus Oy:n lahjoittamia lippuja heidän otteluihinsa. Arvonnan lisäksi kerroimme yhdistyksestämme lisää myös kiinnostuneille kävijoille. Lisäksi tuotteitamme oli jälleen esillä. Tällä kertaa pistettä hoiti Pauli Keipilä, Minna Joutsi, Mka Parviainen sekä Marko Isomustajärvi. Matias Lahtinen hoiti yhdistyksen Instagramia tapahtumassa ja pääset tapahtuman tunnelmiin meidän Instagramin kautta, joka toimii nimellä ilvesikuisesti.

Tapahtuma on järjestetty jo kahtena vuonna ja saanut mahtavan palautteen, eli tapahtumalle toivottavasti on jatkoa tulossa ensi vuonna.

Tapahtuman aikana yhdistyksen perustaja sekä hallituksen puheenjohtaja Marko Isomustajärveä haastateltiin Radio Fun Tampereen suoraan lähetykseen alueelta. Haastattelussa Marko myös kertoi kuuntelijoille yhdistyksestä tietoa niin matkoista kuin jäsenmääristä ja kertoi oman näkökulmansa tulevasta Liiga-kaudesta Ilveksen osalta. Haastattelun löydät Fun Tampereen sivuilta, jossa on kaikki muutkin Ilves-päivänä tehdyt haastattelut.

Teksti Marko Isomustajärvi ja Matias Lahtinen
Kuvat Marko Isomustajärvi

 

Palaa alta Puistofiestan ja Ilves-päivän tunnelmiin:

 

 

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry