Ilves Ikuisesti ry päätti 2022 vieraspelimatkat Raumalle 16.12.2022 sekä aloitti 2023 vuoden vieraspelimatkat Helsingistä 05.01.2023

Ilves Ikuisesti ry päätti 2022 vieraspelimatkat Raumalle 16.12.2022 sekä aloitti 2023 vuoden vieraspelimatkat Helsingistä 05.01.2023

Ilves Ikuisesti yhdistys kiertää ahkeraan vieraspelimatkoja seuratakseen Ilveksen otteita vieraskaukaloissa. Noin 100 matkalaista yhteensä näki kahdessa viimeisemmässä yhdistyksen vieraspelimatkassa Ilveksen otteita ja tuomisiksi oli näistä kahdesta pelistä tuliaisia vain yksi piste- Vaikkei pisteitä tullut enempää tuomisia, niin varsinkin Helsinki sytytti Ilves fanit ja ottelussa nähtiin jopa Ilves valmentaja / legenda #41 Raipe Raimo Helmiselle annettu 2+10minuuttia.

Molemmille matkoille oli myös etkot PjaBarissa, jossa tarjolla oli herkullinen siipibufee aekä edulliset juomat (kuva alla). Iso kiitos PajaBar/Etta Sinisalo!

Ilves Ikuisesti matkat on tarkoitettu kaiken ikäisille jäsenillemme. Matkoilla on hyvä tunnelma ja kenenkään ei tarvitse tuntea oloaan yksinäiseksi, vaikka vasta ensimmäiselle matkallemme tulisi. Ikähaarukka on hyvinkin suuri ja matkalla saattaa mukana olla niin, 10vuotiaita nuoria Ilves faneja vanhempien kanssa, kuin yli 80vuotiaita veteraaneja. Itse matkojen pääsäännöllisenä matkanjohtajana voin todeta, että olemme, kuin yhtä perhettä ja näitä matkoja vaan kaipaa ja siksi aina yhä uudestaan virtaa löytyy näiden matkojen vetämiseen.

Seuraavaksi lähdemme Jyväskylään kahden linja-auton voimin ja myös yövymme Scandic hotellissa siellä. Kevään aikana tulemme vielä tekemään Jyväskylän jälkeen yhden vieraspelimatkan Hämeenlinnaan ja yhden Lahteen, jossa myös yövymme Scandic hotellissa Jyväskylän tapaan. Kauden huipennuksen alettua eli play of pelien olemme paikan päällä joka ikisessä ottelussa.

Toivotankin uusien jäsenien myös oikein paljon tervetulleeksi matkoillemme ja tutustumaan miltä vieraspelimatkat vaikuttavat meidän tekeminämme.

Terveisin Marko

Kiitän seuraavia yhteistyökumppaneita 2022 mukana olosta matkoillamme.

Kaikkien seuraavaksi mainitsemien kumppaneidemme kanssa jatkamme 2023 myös matkailuamme:

  • Atro Vuolle Oy henkilökunta /Kuljettajamme Petri Honkaniemi muitakin kuljettajia, jotka ovat meitä kuljettaneet.
  • Scandic henkilökunta/ Kirsi Myllymäki-Mattila
  • PajaBar / ravintolapäällikkö Etta Sinisalo
  • Hakasen Leipomo henkilökunta / Sanna-Janne-Petteri Hakanen

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry