Risteily Hämeenlinnaan sekä HPK-Ilves -ottelu 29.9.2018

Nyt teemme Tampereelta käsin historiaa ja risteilemme M/S Tampereella HPK-ILVES otteluun 29.9.2018.

Tule sinäkin hienolle matkallemme mukaan! Vain 90€ hintaan pääset nauttimaan kaikesta alla listatusta matkasisällöstä (poislukien juomat baarista). Mikäli et ole jäsen, voit liittyä jäseneksemme kotisivuiltamme www.ilvesikuisesti.fi ja samalla pääset nauttimaan lukuisista muistakin yhteistyökumppaneidemme tarjoamista eduista. 

Laiva täytetään ensisijaisesti yhdistyksen jäsenillä, mutta jos tilaa jää, ulkopuolisia otetaan myös mukaan hintaan 120€. Jäseneksi liittymällä saat tästäkin uutena jäsenenä merkittävän jäsenedun.

Aikataulu sekä ohjelma:

– kello 8:00 M/S Tampere lähtee kohti Hämeenlinnaa
– kello 8:15 aamupala seisovasta pöydästä
– kello 10:00 katsellaan 1985 vuoden mestaruusottelu
– kello 12:30 keittolounas
– kello 15:30 saavumme Hämeenlinnaan
– kello 16:00 Hauhon liikenteen linja-auto vie meidät hallille
– kello 17:00 ottelu alkaa ja hintaan sisältyy istumalippu
– heti ottelun jälkeen paluu Hauhon liikenteen autolla laivalle
– laiva lähtee noin kello 20:00 kohti Tamperetta
– Hauhon liikenteen auto palaa hallille ja noutaa linja-autolla Tampereelle palaavat kyytiin (paluumatkan voi tehdä vaihtoehtoisesti joko laivalla tai linja-autolla).
– kello 20:30 laivalla illallinen seisovasta pöydästä
– laiva on Tampereella noin kello 03:30 ja linja-auto noin kello 21:30 (linja-autossa ei tarjoilua)

Laivalla järjestetään myös arpajaiset hyvillä palkinnoilla. Arpajaisilla tuetaan tulevia matkojamme. Totuttuun tapaan avausmaaliveikkaus kuuluu hintaan ja palkintona on aitiovierailu Ilveksen kotiotteluun yhdistyksemme aitioon. Jari Vainio järjestää myös tietovisan.

0,5l hanaolut 4,00€ sekä siideri & lonkero 5,00 € koko matkan, keittiö auki koko matkan, A-oikeudet ja baari auki koko matkan, paluumatkalla YouTubesta  soitetaan toiveiden mukaan 90 -luvun musiikkia.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella. Ilmoita lisätietoihin, tuletko takaisin Tampereelle laivalla vai linja-autolla. Hinta on sama kyydistä riippumatta. Ilmoittautuessa muista myös maksaa matkasta ennakkomaksu 40€, laita maksun viestiksi Hämeenlinnan vieraspelimatka ja maksa ennakkomaksu tilille FI29 5732 0920 1287 29

Mukaan mahtuu 60 matkalaista aiemmin ilmoitetun 75 sijasta. Ruokailut vievät oman tilansa, siksi osallistujamäärää on pienennetty.

Ole nopea, että pääset tälle huikealle retkellemme mukaan! 

Terveisin

Marko

 


Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry