Tärkeät 3 pistettä Hämeenlinnasta

Jälleen tien päälle

Vuoden 2017 viimeinen vieraspelimatkamme suuntautui Hämeenlinnaan. Totuttuun tapaan Hauhon liikenteen ylellinen pikkubussi saapui Ryydynkadulle kello 16:00 ja nousimme Mika Laakson kanssa kyytiin. Tällä kertaa itse liikennöitsijä Rami Nieminen oli kuljettajana. Hän käänsi auton nokan kohti Keskustoria, mistä otimme lisää kyytiläisiä mukaamme.

Keskustorilta matkamme jatkui Hakasen leipomolle, mistä saimme mukaamme tuoreet sämpylät, kahvit sekä muutaman lisämatkustajan. Hakasen jälkeen suuntasimme auton nokan kohti Hämeenlinnaa. Pysähdymme matkalla Pirkanhovissa josta kyytiin nousivat kyytiin rautarouva Kyllikki Nevala perheineen sekä Veijo Matikka. Toijalan ABC:n pysäkiltä nousi matkaamme Topi Teisko.

Marko luovutti Kunniakirjan Kyllikki Nevalalle

Parin mutkan kautta Hämeenlinnassa

Päästyämme Hämeenlinnaan pelilippujen arvonta oli jo ehditty suorittaa. Onnettarena ollut rautarouva Kyllikki arpoi palkintona olleet kaksi Ilveksen ottelulippua oman perheensä jäsenille. He kuitenkin lahjoittivat ne takaisin, annettavaksi vähävaraisille perheille. Siitä suuret kiitokset!

Hämeenlinnaan päästyämme oli muutama jäsen jo siellä meitä odottamassa yhdessä yhdistyksemme vieraiden Jukka “Frogley” Mänty-Sorvarin sekä Minna Mänty-Sorvarin kanssa. Jukka tunnetaan Yö-yhtyeen rumpalina vuosilta 1990-2002 ja Dingon rumpalina vuodelta 2007. Nykyään hän  on soittaa Jay Lewis Gang -yhtyeessä. Minna taasen avasi ensimmäiset kaksi M Room parturiliikettä Fuengirolaan sekä Malagaan. Nykyään he asustelevat Hämeenlinnassa ja Ilves sydän sykkii heidän rinnassaan. Myös heidän poikansa Joona on kova Ilves-fani.

Pisteet kotiin

Illan peli oli ensimmäisen erän Ilveksen täyttä hallintaa. Toinen erä meni HPK:lle ja kolmas oli taas Ilveksen. Lopputuloksena HPK-Ilves 1-2 ja täydet kolme pistettä lähti mukaan Tampereelle.

Kotimatkalla tarkistimme avausmaaliveikkauskisan, jonka voiton vei Topi Teisko. Hän myös lahjoitti liput takaisin meille eteenpäin lahjoitettavaksi.

Kiitos matkalaisille

Kiitän erittäin paljon Hauhon Liikenteen Rami Niemistä, Hakasen leipomoa sekä uudelleen liput jaettavaksi antaneita rautarouva Kyllikki Nevalan perhettä ja Topi Teiskoa. Kiitos myös kaikille muille matkalaisillemme sekä vieraillemme Jukka ja Minna Mänty-Sorvarille. Mänty-Sorvareista Jukka on myös yhdistyksemme jäsen ja koko perhe on mukana myös Ilves Ikuisesti Facebook-ryhmässä.

Tulevassa kesätapahtumassamme Härkin perheen maatilalla voimme mahdollisesti nähdä Jukan ja Minnan sekä mahdollisesti erään uuden yhtyeenkin soittamassa. Siitä lisää myöhemmin.

Ensi vuonna jatketaan kiekkomatkojen merkeissä. Tervetuloa mukaan!

Marko Isomustajärvi

Pauli Keipilän kuvat HPK-Ilves pelistä löydät täältä

 

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry