Vuoden 2019 viimeisenä viikonloppuna erilainen vieraspeli-ilta ravintola Hookissa

40 Ilves-fania saapui kinkunsulattajaisiin Hookiin lauantai-iltaa viettämään. Siipiä ja hamppareita odotellessa ehdittiin tunti katsella suomen nuorten hienosti sujunutta peliä. Markon ollessa estynyt tulemaan, toivotti illan isäntä Lasse Toiva porukan tervetulleeksi ja samalla Lasse kävi läpi joukkueiden kokoonpanot. Sarjataulukossa illan vastustaja Kookoo hengitti 3 pisteen päässä Ilveksen takana, tosin pelin enemmän pelanneena. Ilveksen maalilla pelasi ensimmäistä peliään Eetu Mäkiniemi ja 1. kentän keskushyökkääjänä pelasi myös Kooveesta nostettu Janne Seppänen.

Avausmaalia saatiin odottaa kolmanteen erään, veikkauksessa lähimmäksi osui Turkka Sihvonen. Turkka saa palkinnoksi Lassen tekemän upean linnunpöntön yllätyssisältöineen. Onnea Turkka! Itse peli oli tasainen loppuun asti, jonka Ilves lopulta hienon taistelun jälkeen käänsi 1-2 voitoksi jatkoajalla Leinon kahdella maalilla. Mäkiniemen varmat torjunnat sai moneen otteeseen pelin mittaan Hookin porukan innostumaan. Onnistunut ilta jälleen kaiken kaikkiaan, kiitos Hookille ja kaikille mukana olleille!

Minna Joutsi

 

Vuonna 2019, sekä kevät- että syyskaudella olemme olleet kolme kertaa ravintola Hookissa erilaisen vieraspeli-illan merkeissä. Tämän lisäksi myös kerran kesällä olimme siellä yhdistyksen osalta muissa merkeissä. Kaikki tapahtumat olivat hyvin onnistuneita ja henkilökunta todella ammattitaitoista. Parhaimmalla kerralla meitä oli noin 80 henkeä ja pienimmilläänkin lähes 40. Itse valitsisin ravintola Hookin Tampereen parhaaksi siipi- / sporttiravintolaksi.

Haluan kiittää kuluneesta vuodesta ravintolan henkilökuntaa sekä ravintoloitsija Juha Vuoriota oikein paljon. Iso kiitos kuuluu myös kaikille mukana olleille jäsenillemme. Ilman aktiivisia ja osallistuvia jäseniä ei erilaisia vieraspeli-iltoja järjestettäisi. Vierailijoiden joukossa on ollut mm. Raimo Helminen, Ville Kolppanen, Oskari Laaksonen, Diogo Thomas sekä monia muita Ilveksen eri joukkueiden organisaatioihin kuuluvia henkilöitä.

Tilaisuuksien vetäjinä on toiminut allekirjoittanut sekä Lasse Toiva ja apuna meillä on ollut Pauli Keipilä ja Minna Joutsi. Kiitänkin tätä kolmikkoa, joka on mukana itseni lisäksi ollut oikein paljon. Vuonna 2020 on tarkoitus jatkaa vastaavaan tapaan ja pyrkiä kehittämään tilaisuuksista vieläkin mielenkiintoisempia ohjelman osalta. Nyt onkin hetkeksi aika sulkea ovi erilaisiin vieraspeli-iltoihin ja avata se jälleen 2020 vuoden puolella.

 

Terveisin

Marko Isomustajärvi

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry