Kesäiset Ilves Ikuisesti -asusteet nyt saatavilla!

Kuten facebook-ryhmässämme on kerrottu, Ilves Ikuisesti -tuotteiden (“Ilves Ikuisesti Collection”) myynti on alkanut. Aloitamme T-paidalla ja pikeepaidalla sekä hauskoilla kesäisillä aurinkolaseilla, joiden takaa on hyviä seurata Ilveksen häikäiseviä otteita.


Nyt uutuutena Ilves Ikuisesti t-paita ilman hihapainoksia 20,00€. Hihapainoksilla 22,90€

 

T-paita on polyesteriä, eikä mene ryppyyn pesussa. Kokoja löytyy naisille XS-XXL, miehille XS-4XL ja lapsille 120-160cm . T-paitaa on myös puuvillaisena saatavilla ja koot samat paitsi lapsilla 100cm-160cm. Hinta 22,50€ ja ilman hihapainatuksia 20,00€. Postikulut 7,50€ yhdellä paidalla ja kahdella 10,00€.

Tilaukset huhtikuun 15. päivään mennessä ja silloin saat paidan toukokuun alkupuolella joko postitse tai toimistolta haettuna. Maksu HETI TILATESSA tililemme FI29 5732 0920 1287 29 viestillä oma t-paita.

Lisätarjouksena 20 nopeimmalle viimeiset Ilves Ikuisesti lippikset Ilves logolla hintaan 20,00€. Seuraava lippis tulevaisuudessa tulee olemaan omalla logollamme.

Tilaukset sähköpostitse ilvesikuisesti@gmail.com ja viestikenttään koko, määrä ja toimitustapa eli posti vaiko toimistolta haku. Jos hihapainatuksella, niin ilmoita myös etunimi ja liittymisvuosi. Mikäli postitus niin laittakaa osoitteenne ja puhelinnumeronne samalla.


Olemme saaneet Ilves ry:n luvan heidän logonsa käyttöön näissä tuotteissa.

Tuotteet ja niiden hinnat

Paita on 100%:n  puuvillaa ja kokoja on runsaasti sekä miehille, että naisille. Katso eri mallien kokojen saatavuus oheista kuvasta.

Ilveksen logon alla lukee ILVES IKUISESTI.

Toimitustavat ja -ajat

  1. Paidat pyritään tuomaan Tammelaan stadionille noin tuntia ennen Ilveksen kotipeliä
  2. Toinen vaihtoehto on toimitus postitse, mutta silloin joudumme posti-, pakkaus- ja käsittelykuluina veloittamaan 2,5€ / yksittäinen tuote tai 5€ / useampi tuote samassa paketissa.

Paitojen toimitusaika on noin 1-2 viikkoa nìiden toimittajalta yhdistyksellemme ja tähän siis lisättävä päälle postin tai Tammelan stadionille tuomisen aika.

Tilaukset ja maksut

Paidat maksetaan aina etukäteen, eikä niitä toimiteta ennen kuin maksusuoritus näkyy tilillämme.

Maksumenettely

Lähetämme sähköisellä lomakkeella vastaanottamistamme tilauksista sähköpostilla kuittauksen, jossa vielä vahvistamme maksettavan summan, tilinumeron ja mahdollisuuksien mukaan toimitusajan ja paikan, mikäli kyseessä ei ole postitoimitus.

Kun olet sähköisen tilauslomakkeen lähettänyt, maksa tuotteen/tuotteiden hinta tilillemme FI29 5732 0920 1287 29 ja merkitse viestiksi esimerkiksi “logotuote/Pikee”

Jos tilaat useamman kuin yhden tuotteen, selkeintä on lähettää uusi sähköinen lomake tai vaihtoehtoisesti merkitse lomakkeen “Lisätietoja”-kohtaa riittävän selkeästi ja yksiselitteisesti tilattavat määrät, mallit, koot, värit ja tieto siitä, onko kyseessä miesten vai naisten koko.

Lisätiedot

Lisätietoja tuotteista, hinnoista ja toimitusasioista saat sähköpostitse ilvesikuisesti@gmail.com tai yhdistyksen toimistolta sen aukioloaikana ti-to 12:00-15:00. Kaikki Ilves Ikuisesti -tuotteet ovat vain Ilves Ikuisesti ry:n jäsenille.

Ennakkotilauslomake

Täytä huolellisesti lomakkeella pyydetyt tiedot.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Jaa tämä

Juttuarkisto

Selaa ja lue vanhoja julkaisuja täällä…

Etsi sivuilta

Linkit

© Ilves Ikuisesti ry