Turusen Teho- ja Erikoissiivous Oy

Olemme rempseä moniosaaja-porukka

Yrittäjä Tommi Turunen työntekijöineen takaa Sinulle luotettavan ja tehokkaan työnteon meiningin, sekä erittäin laadukkaan työnjäljen.

Edut jäsenille:

Ikkunanpesujen, raivaussiivousten sekä yläpölysiivousten työ-tuntihinnasta saa yhdistyksen jäsen -10% alennuksen jäsenkorttinsa esitettyään / muutoin todennetusti kumppanit. Näitä töitä meiltä voi tilata niin yksityiset kuin yrityksetkin onpa se sitten kotiin, liiketilaan tai sijoitusasuntoon. Mahdolliset erikoispuhdistusaineet, tai henkilönostimet-/ tai asennustelineet eivät kuulu alennuksen piiriin, vaan ne laskutetaan työn lisäksi. Minimilaskutus 3h. Kyselyjä / tilauksia voi soitella minulle eli Riitalle 040 770 1274

Tästä kotisivulle!

Olemme ylpeitä siitä, että meillä on vankka kokemus siivousalalta, kattaen kaiken sairaalamaailman puhtaanapidosta aina vaativiin erikoissiivouksiin. Oli kyseessä sitten kuolin- tai kalmasiivoukset eritepoistoineen ja hajunpoistoineen, tai muut hygieniasiivoustarpeet, meillä on tarvittava osaaminen ja varusteet hoitaa tehtävä kunnialla. Lisäksi suoritamme häätösiivoukset irtaimistokuljetuksineen sekä kattavat rakennussiivoukset ja loppusiivoukset, jotta tilasi olisi aina puhdas ja viihtyisä.

Asiakkaidemme tarpeiden täyttämiseksi meillä on myös vankkaa rakennusalan koulutusta ja työkokemusta. Tämä antaa meille taidot ja näppäryyden suoriutua erilaisista aputöistä ja logistisista haasteista rakennustyömailla. Olipa kyseessä sitten isojen hallien rasvanpoistosiivous lattiasta kattoon tai muut rakennustyömaiden siivoustarpeet, voit luottaa meihin.

Valitsemalla meidät voit olla varma, että saat luotettavaa, tehokasta ja ammattitaitoista palvelua, joka vastaa tarpeitasi. Ota rohkeasti yhteyttä ja anna meidän huolehtia tilojesi puhtaudesta ja hygieniasta!

Juttuarkisto

Selaa ja lue vanhoja julkaisuja täällä…

Etsi sivuilta

Linkit

© Ilves Ikuisesti ry 2019 | Sivuston toteutti Mika Pitkänen