Puheenjohtajan kesäinen tervehdys

Puheenjohtajan kesäinen tervehdys

Arvoisat yhdistyksemme jäsenet, kesä on saapunut!  Toimintamme kesän saavuttua ei kuitenkaan hiljene, vaan jatkuu hyvinkin pirteästi:

  • 03.06. olimme Nokia Areenalla 30 jäsenen kanssa kahdella aitiolla Iron Maidenin konsertissa ja täytyy sanoa, että se oli huikea kokemus!
  • 15.–16.07. vietämme kesäpäiviä Tallinnassa.
  • 20.07. on kesäteatterin aika Komediateatterissa, jolloin myös halukkailla on mahdollisuus yöpyä Sokos hotel Tornissa.
  • 21.07. seilaamme 17 metrisellä huvijahdilla 4 tunnin ajan Pyhäjärvellä.
  • 22.–23.07. teemme vieraspelimatkan HJK-Ilves peliin yöpyen Sokos Hotel Presidentissä.
  • 29.07.  teemme 6 tunnin Pyhäjärvi-risteilyn, jossa käymme mm. Laukon kartanolla.
  • elokuun puolelle päästyämme on 06.08. yhdistyksen golf-kisat, joten toiminta on ennen syksyn SM-liigan sekä CHL:n alkua hyvinkin virkeätä.

Jäsenmäärämme on kasvanut tasaisesti ja poisjäännit saatu hyvin kiinnikurottua ja menty jo ohikin viime vuoden lopun 701 jäsenen. Nyt meitä on 720 jäsentä ja loppuvuotta kohden uskon, että saavutamme jo uuden sataluvun eli 800 jäsentä.

Jäsenille tullaankin koko ajan tarjoamaan yhä enemmän etuja yhdistyksen sekä yhteistyökumppaneidemme toimesta.  Matkailutoimintaa laajennetaan ja jäsenille tulee mahdolliseksi 2024 Prahan MM-matka, kuten 2025 Italian talviOlympialaisiin tehtävä matka.  Uutuutena kesän jäsentuotteiksi tuotiin släpärit, sekä paljon toivottu ja kysytty pinssi.

Ensimmäisiä sopimuksia tukemisesta on tehty jo 2023–2024 kaudelle ja niihin kuuluvat nyt Ilves ry:n Kilun kiekkokoulu, tyttökiekkokoulu sekä special hockey joukkue. Muista keskustellaan kesän aikana, kuten Ilves Hockey:n kanssa tehtävästä yhteistyösopimuksesta, joka tulee jälleen olemaan huomattava meille.

Näin lopuksi voidaankin todeta, että Ilves Ikuisesti yhdistys menee vauhdilla eteenpäin ja on oikein hyvässä mallissa, joten tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Oikein hyvää kesää kaikille mukanaolijoillemme

terveisin,

Marko

Puheenjohtaja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

teksti: Marko

kuva: Marko

kooste: Reijo

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry