Puheenjohtajan loppuvuoden tervehdys

Arvoisat jäsenet, kannatusjäsenet, sekä yhteistyötukijat

Marraskuu, ja koko vuosi 2022 lähenee loppuaan ja samalla joulun odotus on jo alkamassa.  2022 vuosi on ollut yhdistyksemme perustamisen jälkeen kuudes täysi kalenterivuosi ja jo seitsemäs toimintavuosi 12.05.2022 alkaen. Keulakuvana ja yhdistystä johtaen on aika mennyt nopeasti, mutta vielä ei ole aika siirtyä kunniapuheenjohtajaksi 2023 vuonna, vaan jatkaa täydellä teholla kehittäen yhdistystä yhä suuremmaksi Ilveksen kumppaniksi/tukijaksi.

Yhdistys on mennyt vahvasti eteenpäin. Olen tuonut jääkiekon & jalkapallon  ulkopuolelta matkailun ja kulttuurin, konserttien sekä teatterin muodossa, myös vahvasti toimintaamme mukaan.  Jäsenmäärämme on kaikkien aikojen isoin, 700 jäsenen rajan rikkoutuminen vielä 2022 loppuvuoden aikana on hyvin mahdollista. (20.11.2022 jäseniä 689)

Sopimus Ilves Hockey Oy:n kanssa, sekä muut ostot ovat suuruusluokaltaan jo huomattavalla tasolla ja kattavia, josta kiitokseksi saamme vastavuoroisesti hyviä etuja Ilves Hockey Oy:ltä jäsenillemme. Junioreiden tukea tullaan myös jatkossa lisäämään mahdollisuuksien mukaan kohdistettuna suoraan joukkueille, eli ei Ilves ry hallinnolle, vaan eri ikäluokkien joukkueille.  Naisten jääkiekossa tulemme vahvasti olemaan myös 2023–2024 kaudella mukana.  Juniorijoukkueiden, sekä salibandyn miesten edustuksen kanssa tulemme neuvottelemaan 2023–2024 kaudesta, kuten mahdollisesti muidenkin Ilves ry edustusjoukkueiden kanssa. Kuitenkin 2023 vuodesta lähtien emme tule automaattisesti tarjoamaan enää tukeamme ja ilmaista rahaa joukkueille, vaan jokaisen joukkueen täytyy itse nähdä vaivaa ja ottaa yhteyttä minuun ja neuvotella mahdollisista tuista sekä yhteistyökumppanuuksista. Yhteydenottojen perusteella katsotaan sitten, ketä pystymme tukemaan ja kuinka paljon. Eli enää emme suoraan tarjoa rahaa, vaan jokaisen joukkueen johdon täytyy myös itse tehdä töitä saadakseen tuen tai sopimuksen Ilves Ikuisesti yhdistykseltä.

Kaikki maksut Ilvestä kohtaan ovat koko toimintamme aikana kerryttäneet seuralle todella huomattavan tukipotin. Tästä summasta suurin osa on mennyt jääkiekolle, jonka jälkeen tulee jalkapallo, jääkiekko naiset, sekä juniorit.  Kaikissa Ilveksen lajeissa olemme historiamme aikana jollain tapaa rahallisesti olleet mukana, ja myös Ilves ry hallinto on saanut pienen siivun turnaus- ja lehtimaksuista, sekä alkuajan logokorvauksista.  Myös täytyy muistaa, että Ilves Hockey oy on vastaavasti antanut yhdistyksellemme hyviä etuja, koska heidän kanssaanhan kaikki sopimukset ovat yhteistyösopimuksia ja näin ollen jäsenemme ovat vuosittain saaneet nauttia hyvistä eduista yhdistyksemme kautta.

Yhdistys suoriutuu myös kaikista 2022 vuoden velvoitteista hyvin, ja näin ollen voidaan todeta, että 2023 vuoteen on hyvä lähteä tuloksen jäädessä positiiviseksi. Tulevaisuudessa uutena tuodaan matkailun merkeissä myös jääkiekkomaajoukkueemme arvoturnaukset, kuten 2024 MM-kisat Tsekeissä, World Cup 2025 Kanadassa, sekä 2026 Talvi-Olympialaiset Italiassa.

Kokonaisuudessaan meillä on hieno ja ainutlaatuinen yhdistys: iso kiitos aktiivisuudesta ja yhteistyöstä kuuluu jäsenillemme, kannatusjäsenille, hallituksen jäsenille, kotisivujen ja Facebookin ylläpitäjille, ja kaikille yhteistyötukijoillemme.  Erikoiskiitos Jari ”Jack” Niemelle mainoskuvista ja lehtemme teosta.

Iso kiitos Sinulle vuodesta 2022 ja oikein hyvää tulevaa joulua ja uutta vuotta 2023!

Tampereella 20.11.2022

 

Marko Iso-Mustajärvi

Ilves Ikuisesti ry perustaja / puheenjohtaja

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry